کارفرما سفته را پس نمیدهد چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۸۹ #48914344

من بیست میلیون سفته دادم و پشتش نوشتم صرفا جهت زمانت کاری قرار بود بعد یه مدت با من قرار داد بنویسن یعنی یه مدت ازمایشی کار کنم ولی بعد یه مدت دیدم قصد نوشتن قرارداد ندارن و از من پروژه هارو می خوان بعد اینکه به توافق نرسیدیم من گفتم نمیام و تحدیدم کردن به به اجرا گذاشتن سفته تا جایی که میدونم به دلیل نداشتن هیچ قراردادی سفته هیچ ارزشی نداره. ولی الان سفته رو پس نمیدن و اینکه می خواستم بدونم میشه از راه قانونی سفترو بگیرم و برای این کارشون ازشون شکایت کنم. کلا کارشون اینه از افرادی که مطلع نیستن سفته بدون پشت نویس میگیرن و بیگاری میکشن.

مشاوره حقوقی سفته
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما دادخواست استرداد سفته بعلت عدم انعقاد قرارداد وخاتمه کار تنظیم کنید ویا ابطال سفته

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست استرداد سفته ثبت نمایید

بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال نمائید

ابتدا اظهارنامه بفرستید در غیر اینصورت درخواست استرداد سفته کنید

ابتدا اظهار نامه بدهید سپس دادخواست استرداد سفته مطرح کنید.

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال کنید چنانچه پاسخگو نبودند داخ است استرداد سفته ها را مطرح فرمایید

با درود اظهارنامه ارسال نمائید و در صورت عدم نتیجه دادخواست استرداد سفته طرح نمایید