چطور سند رو به اسم خود کنیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۷ #39591057

من در رابطه با سوال دیروز میخوام بگم ما الان فقط میخوایم یک تکه زمینی که به خودمون از طرف پدر شوهرم واگذار شده به ما جدا کنیم و از سند مادر جدا بشه و به اسم شوهرم سند جدا برا ی ملک خودمون بگیریم انحصار وراثت هم تمام شده حتی از طرف دادگاه روزنامه هم شده که دیگر ورثه ای وجود نداره الان یکی که وکالت. و عزل کرده کار ما برای سندزدن ملک خودمون گیرمی افته یا نه ما الان مدارکمون اداره دارایی هست برای پرداخت مالیات بر ارث‌ تکه زمین خودمون بعد باید بریم ثبت اسناد تا سند به اسم ما بشه ما فقط میخوایم سهم خودمونو جدا کنیم کاری به بقیه افراد خانواده نداریم اگه تو این مرحله عزل وکالت برامون مشکل ساز بشه باید دادگاه شکایت کنیم ازطرف؟؟؟؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در خصوص تنظیم سند از طریق محاکم قضایی اقدام نمایید.

مشکل ساز خواهد شد و جهت تنظیم سند باید از طریق دادگاه اقدام نمایید

می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه طرخ کنید

سلام، باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه تمامی وراث اقامه کنید.

بادرود .دیروز عرض کردم که پس از اخذ گواهی حصروراثت از شورا؛باید بطرفیت کلیه وراث پدرشوهرتون،دادخواست الزام به تنظیم و انتقال سند رسمی طبق قولنامه به دادگاه محل طرح نمایید.

با سلام
انتقال سند نیازمند اذن سایر ورثه و یا حکم دادگاه است.
میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه مطرح نمائید.

تمام ورثه را طرف دعوی خود قرار دهید