یکی جعل فیش واریزی کرده؟

پرسیده شده
۵۳ پاسخ ۹۳۹ #38408851

سلام یکی اومدم ازم گوشی بخره اومد دایرکت یکم در باره گوشی پرسید و بعد شماره کارت گرفت
۵دقیقه بعد دیدم عکس فرستاد و من فهمیدم که فیش واریز اینترنتی جعلی هست و بعد گفم مطمئنی جعلی نیست بعد پیام داد اشتباه کردم و گفت ۱۱سالمه آیا من میتونم ازش شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می‌توانید تحت عنوان "استفاده از سند مجعول" از ایشان شکایت کنید. بازپرس از طریق ارجاع موضوع به پلیس فتا، هویت متهم را کشف خواهد کرد. اگر زیر سن قانونی باشد تحت اقدامات تامینی و تربیتی قرار می‌گیرد و اگر بالای ۱۸ سال باشد، محکوم به مجازات خواهد شد. دختر و پسر بودن متهم نیز هیچ اثری نخواهد داشت.

سلام
می توانید با عنوان جعل شکایت نمایید

تحت عنوان جعل قابل شکایت است.

امکان شکایت وجود دارد و میتوانید شکایت کنید.

با سلام متاسفانه نتیجه جرم حاصل نشده بنابراین اقدام ایشان شروع به جرم بوده که برای شکایت باید پسر یا دختر بودن ایشان مشخص شود از طرفی مشخصات ایشان را مطمنا به درستی ندارید بنابراین تقریبا بی نتیجه میباشد

خیر در کلاهبرداری حتما باید توسل به وسایل متقلبانه صورت گرفته باشه و فرد مقابل در نتیجه آن فریب خورده و اغفال شود و نهایتا در اثر این فریب خوردگی مال خود را در اختیار کلاهبردار قرار دهد.که در فرض سوال کلاهبرداری انتفاعی نبرده.

بله میتونید شکایت کنید.