اجازه دیدن فرزندم را به من نمیدهند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴,۵۲۱ #34043981

با سلام و احترام
همسر بنده از اواخر اردیبهشت منزل را ترک کرده و به منزل برنگشته، دلیل اصلی مشکل زندگی ما دخالت خانواده همسرم بوده و هر دفعه دعوا یا بحثی توی زندگی ما پیش میومد پدر خانمم خود را در دعوای ما دخالت میداد و هر کاری هم میکردیم که به ایشان بفهمانیم نباید در زندگی ما دخالت کنند، میگفت چون دخترم است باید دخالت کنم
سر یکی از همین دعواها باعث شد همسرم محل زندگیمان را ترک کند و به درخواست تمکین هم به منزل برنگشته.
سوال من این است که من یک فرزند دختر ۲.۵ ساله دارم که از آخر اردیبهشت که همسرم رفته اجازه نمیدن که فرزندم رو ببینم، بارها از پدرخانمم خواهش کردم که این قضیه دعوای ما ربطی به بچه نداره شما باید اجازه بدهید که من بچمو ببینم اما حرف پدر خانمم اینه که باید اول دخترمو توافقی طلاق بدی تا من اجازه بدم بعدش هر دو هفته یکبار بچه رو ببینی، من همسرمو دوست دارم و نمیخواهم طلاقش بدهم اما برای دیدن فرزندم خیلی بی تاب هستم چون ۳ ماهه نتونستم ببینمش.
به نظر شما چیکار کنم؟
با تشکر و احترام

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. دستور موقت مبنی بر ملاقات با فرزرند و دادخواست ملاقات مطرح نمایید.

با سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست دستور موقت مبنی بر ملاقات طفل و در ماهیت امر تقاضای صدور حکم بر تعیین ملاقات طفل را بنمایید

سلام از طریق دادگاه خانواده دادخواست ملاقات فرزند و درخواست دستور موقت جهت ملاقات مطرح نمایید .

با سلام
طرفی که حضانت فرزند با او نیست حق ملاقات فرزند را دارد و می تواند فرزندش را ملاقات نماید. اگر کسی که حضانت فرزند با اوست مانع ملاقات طرف دیگر شود طرف دیگر می تواند با مراجعه به دادگاه (دادن دادخواست از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی) تقاضای ملاقات فرزند کند. در این راستا می تواند ابتدا دستور موقت فوری ملاقات فرزند را نیز از دادگاه تقاضا کند. پر واضح است که دادگاه خانواده با رعایت مصلحت طفل بایستی حق ملاقاتی برای خواهان تعیین کند. اما بر طبق ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده ممانعت از ملاقات فرزند جرم است.
با تشکر دربر

برای دیدن فرزند که می توانید هم به صورت حقوقی دادخواست ملاقات فرزند دهید هم شکایت ممانعت از ملاقات طفل مطرح کنید
اما برای این که ادامه زندگی اتان برای شما مطلوب است بهتر است از طریق مشاوره های خانواده و ریش سفیدان فامیل به صورت ریشه ای مشکل خود را حل کنید

شمادادخواست ملاقات فرزند را بدهید

دادخواست( ملاقات فرزند و بدوا صدور دستور موقت ملاقات ) را طرح‌کنید