پیامک دادخواست و ابلاغیه ارسال شده، چگونه باید پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۰۳ #28980029

پیامک دادخواست با شماره ... از طریق سامانه خدمات قضایی با شماره پرونده و رمز دریافت کرده ام، چگونه باید پیگیری کنم ؟ در پیامک دیگری هم ابلاغیه وقت رسیدگی ارسال شده ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما از طریق مراجعه به سامانه از ابلاغیه های ارسالی میتوانید اطلاع پیدا نمایید !

از طریق اطلاع رسانی اشخاص در سایت عدل ایران

با سلام
از طریق پیامک ثبت دادخواست برای شما ارسال و سپس زمان دادرسی برای شما ابلاغ شده تا در وقت تعیین شده حاضر شوید

ابلاغ از طریق سامانه ابلاغ واقعی می باشد

با سلام دادخواه محترم ابلاغ از طریق سامانه ابلاغ واقعی می باشد دادخواست و ضمایم پیوست شده را می توانید پرینت بگیرید در تاریخ تعیین شده برای رسیدگی کلیه اسناد و مدارک لازم جهت دفاع از خود به همراه باید داشته باشید در صورت نیاز به تنظیم لایحه دفاعیه قبلا از وقت رسیدگی نسبت به تنظیم آن لازم است اقدام معمول فرمائید

با سلام پیامکی بعد از آن دریافت خواهید کرد مبنی بر ابلاغیه و حضور در تاریخ معین جهت رسیدگی و علت حضور و شرح دعوا به ضمیمه دادخواست در آن موجود است که از طریق ورود به سامانه ابلاغ الکترونیکی می توانید دریافت کنید و در صورت سوال بیشتر و نیاز به مشاوره از طریق همین سامانه از قسمت ارزیابی حقوقی اقدام نمایید.

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و چک کردن سامانه ثنا متوجه زمان و وقت رسیدگی خواهید شد