مجازات انتشار فیلم های مستهجن مربوط به افراد چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸,۴۹۵ #20197

سلام . من یه دوست دختر داشتم که تو خونه تنهاش گذاشتم و ایشون هم سر وسایل من رفته و یه فلش که توش فیلم هایی از من و دوست دختر سابقم در هنگام عشق بازی بوده دیده و انهارو برداشته و بعد از ان به دلایل مختلف با من دعوا میکرد و رابطمون تمام شد. ولی ایشون میخوان برای تلافی سر هر مساله ی کوچیک فیلم های من رو پخش کنن یا به پلیس نشون بدن . این فیلم ها مربوط به چند سال پیش هست و در ان دخول صورت نگرفته چون اون خانوم باکره بودن ولی من با این دوست دختر جدیدم رابطه داشتیم و ایشون حاضر به صیغه کردن هم نبودن . من الان تو موقعیت بدی قرار گرفتم .من هیچ وقت تهدیدش نکردم یا ناخواسته ازش فیلمی نگرفتم.با توجه اینکه من میتونم بدون افشای نامم از شما محرمانه سوال بپرسم میخوام بدونم در صورتی که ایشون فیلم های من رو تو اینترنت پخش کنن من میتونم ازشون شکایت کنم با اینکه مدتها دوست دختر من بودن و الان با اشخاص دیگر ارتباط داره. و اینکه اگر از طرف قانون تحت پیگرد قرار بگیرم جرمم چی هست . و ایا اینکه سکس به صورت کامل نبوده و دخولی نه از جلو و نه عقب صورت نگرفته فرقی در جرمم داره. دوست ندارم کار احمقانه ای ازم سر بزنه ولی اگر من قرار باشه مجرم شناخته بشم میتونم پخش کننده ی فیلم رو معرفی کنم و ایشون هم جرمی مرتکب شدن چه بابت پخش فیلم چه بابت رابطه ی نامشروع کاملش با من .؟ یا اینکه من برای جلوگیری از این کارشون تهدیدشون به صورت شفاهی بکنم فقط برای منصرف کردنشون کار بد و جرمی هست متشکرم .اگر هویت من مشخص نمیشه این سوال رو عمومی بذارید تا درس عبرتی برای جونای دیگه بشه تا این اشتباه رو نکنن .ممنونم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتشار و پخش فیلم و عکسهای خصوصی و خانوادگی افراد که منجر هتک حیثت انها شود جرم می باشد وشخص منتشر کننده مجازات میشود

قانون 14 جرایم رایانه‌ای : « هرکس به وسیله سیستم‎های رایانه‎ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده محتویات مستهجن را تولید، ارسال، منتشر، توزیع یا معامله کند یا به قصد ارسال یا انتشار یا تجارت تولید یا ذخیره یا نگه داری کند، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

موید باشید