دیه تصادف با ماشین چقدر است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۸۴ #17918368

باعرض سلام.خواهر بنده ۸ سالش بود در جاده از ماشین پاده شدنی میخواست از جاده بگزره ماشین سواری زد خواهرم فوت کرد. تاریخ حادثه در۱۴۰۰خرداد (شوال/ذی القعده) بود. لطفا راهنمایی کنین آیا دیه دختر فرق دارد؟روز فوتش ماه حرام محسوب میشود؟و دیه کاملش چقد میشود.ممنون از پاسختان

مشاوره حقوقی دیه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دیه کامل به علاوه یک سوم تعلق می گیرد.

در صورت فوت دیه کامل تعلق می گیرد.

درود
اگر هم حادثه و هم فوت در ماه حرام باشد دیه تغلیظ می گردد

باسلام دیه به طور کامل تعلق میگیرد و چون درماه حرام اتفاق افناده است به میزان یک سوم به آن اضافه میشود

در ماه حرام یک سوم به آن اضافه می شود

تشخیص و تعیین دیه و ارش و میزان آسیب های بدنی از انواع تخصص های پزشکی و در صلاحیت سازمان پزشکی قانونی است و در ماه های حرام به میزان یک سوم تغلیظ می‌شود.

با احترام به دلیل اینکه در ماه حرام بوده است دیه کامل به علاوه یک سوم به شما تعلق میگیرد.