من ‌نفقه رو پرداخت کنم آزاد میشم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۶ #02590619

با سلام همسر بنده برگه حق طلاق با دلایل رو گرفتن و برج ۹ وقت دادگاه داریم ایشون ترک انفاق فرزندان برای من حبس تعزیری گرفته و دیه براخودش تقریبا ۴۰ میلیون شده و برای نفقه هم ۴ میلیون من باید بدم که حکم جلب داره من رفتم بخاطر رابطه نامشروع ازش شکایت کردم و دادخواست اعسار دادم ابلاعیه اومده که پنجم دادگاه بخاطر شکایت رابطه نامشروع همسر من تماس گرفته و گفتن که میاد دفتر اسناد و میگذره از حقوقش میخواستم ببینم چه متنی باید بنویسم که حکم جلباش و حبس نداشته باشم دیگه؟ و اگه تو رفتی محضر اسناد رسمی مامور بیاره من ‌پول و پرداخت کنم آزاد میشم؟ آزاد نشم موقع دادگاه اجازه ورود میدن؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بهتر است باحضور طرفین در دفترخانه اسنادرسمی نسبت به تنظیم رضایت نامه بی قید وشرط نسبت به شکایت طرفین اقدام نمایید ونفقه را پرداخت نمایید(زیرا رضایت نامه دارای شروط برای محاکم قضایی قابل قبول نمیباشد) و به شعبه مربوطه ارائه نمایید.

با سلام
برای ابطال حکم جلب ، چاره ای جز اخذ رضایت زوجه یا پرداخت وجه نخواهید داشت .
اگر ترس از حضور و جلب از سوی زوجه دارید بهتر است اخذ وکیل دادگستری نمایید تا بجای شما اقدام نماید

درود و عرض ادب
ترک انفاق جرم قابل گذشت است هم باید پرداخت نمایید و هم رضایتشان را جلب کنید.

پرداخت نفقه که در تعهد شما بوده لاکن رضایت باید به صورت قطعی تنظیم شود و هیچگونه شرط و شروطی در آن گنجانده نشود که رضایت مشروط محسوب شود

در دفتر اسنادرسمی رضایت محضری درخصوص شکایات تنظیم نمایید . خیر با پرداخت مبلغ نفقه ، جرم ترک انفاق منتفی نمیشود

رضایت بی قید و شرط ایشان را اخذ کنید و بابت تمام موضوعات توافق محکمی تنظیم کنید

سلام
صرف پرداخت نفقه کافی نیست باید رضایت شاکی را جلب کنید.