از کجا باید وکیل بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۴ #01539866

با سلام
در رابطه با مشکلی خانوادگی، دادگاه بدوی اندیمشک بوده، تجدید نظر مرکز استان ( اهواز ) بوده و خودم اصفهان زندگی میکنم برای اعتراض به رای تجدید نظر و درخواست رسیدگی از طریق دیوان عالی از کدام شهر باید وکیل بگیرم؟
جهت شکایت از قاضی و روند اجرای دادگاه (دایره عالی قضات) از کجا باید وکیل بگیرم؟
اندیمشک ، اهواز ، اصفهان یا تهران؟
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهترین راه اخذ وکیل از اهواز میباشد که به دادگاه اشرافیت بیشتری داشته باشند

سلام شما ازهرجا که بخواهید میتوانید وکیل بگیرین اما بخاطر اینکه هزینه ایاب ذهاب شما کمتر باشد بهتر است از اهواز وکیل بگیرید

بهتر است از اهواز وکیل اخذ کنید تا هزینه ایاب و ذهاب و اقامت وکیل را از اصفهان تا اهواز نپردازید

هیچ تفاوتی نمی کند با هر وکیلی در هر شهری که به توافق رسیدید می توانید وکالت بدهید تا در خصوص مواردی که بیان کردید اقدام نماید.