آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
موسیقی به لحاظ یک هنر از گذشته تا به حال با مخالفت برخی از فقها بعنوان یک عاملی که باعث ایجاد فساد می گردد همراه بوده است؛ که این دیدگاه باعث پیدایش این عقیده در بین مردم شده است که موسیقی در ذات خود حرام است و این طرز فکر همچنان بر افکار برخی از مردم حاکم است.
غافل از اینکه موسیقی از سالیان دور تا به حال با بشر همراه بوده و در تمامی کشور های جهان با هر عقیده و دینی مورد حمایت مردم و دولت واقع شده است در قوانین .کشور ما، آثار هنری شنیداری به رسمیت شناخته شده و قانونگذار در جهت حمایت از آن قدم برداشته است و تا زمانی که در کشور ما حاکمیت قانون مسلم است،
همگان باید برای رسیدن به وحدت ملی پایبند به قانون بوده و به مصوبات نمایندگان ما در مجلس شورای اسلامی احترام بگذارند.
در این مقاله سعی در تبیین حقوق هنرمندان در حوزه موسیقی شده تا مخاطبان این مقاله با این حقوق آشنا شوند تا در عمل هم از نا هنجاری هایی که به دور از فرهنگ و تمدن کشور است و هم از دادن بهانه به دست سودجویانی که در لباس حمایت از حقوق بشر، سعی در ایجاد ذهنیت منفی نسبت به کشور دارند، جلوگیری شود.
با تشکر از مشارکت شما در بهبود محتوا سایت، بازخورد شما با موفقیت ثبت شد.
دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.