پرداخت سکه بابت مهریه همسرم به صورت اقساطی که دادگاه تعیین کرده به چه صورت می باشد؟
اگر اقساط مهریه تععین شده باشد. و بخواهم سکه پیش پرداخت را به خانومم شخصا به خودش بدهم چطور باید انجام شود که بعدن ادعا نکنه که دریافت نکرده؟ و رسیدی که ازش میگیرم باید چه مشخصاتی داشته باشه که دادگاه مورد تایید باشه و شک و شبهه ای نباشه یا خانومم زیرش نزنه که دریافت نکرده؟ آیا امضا کافی هس؟ موقع خرید سکه فاکتور داشته باشم به اسم خودم؟
بیشتر وکلا تأکید دارند که سکه را مستقیماً به دفتر اجرای احکام تحویل دهید تا خودِ اجرا از زوجه رسید بگیرد. در صورت تحویل شخصی، گرفتن قبوض اقساطی از دفترخانه یا نوشتن رسید با دستخط زوجه با ذکر علت پرداخت، مشخصات قسط و امضای دو شاهد توصیه شده است.
این شیوهٔ کلیِ رفع دغدغهٔ پرداخت است، اما اینکه اجرای احکام پرونده را پیگیری میکند یا دفترخانه، مسیر دقیق را مشخص میسازد.