مگر نه اینکه وقتی اعلام رضایت کردم همان روز پرونده باید مختومه شود؟
با عرض سلام و احترام
بنده ساکن مازندران هستم و دو ماه قبل از خانمی بنام " مهناز " که بهم اتهام کلاهبرداری در فضای مجازی زده بود با موضوع افتراء از این خانم شکایت کردم . بدلیل اینکه محل وقوع جرم در تهران بود پرونده عدم صلاحیت خورد و از دادسرای مازندران به دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارسال شد { پرونده شکایت بنده به همان دادسرا ارجاع شد که شاکی " مهناز " ازم شکایت کرده بود }
بنده هم روز ۱۳ آبان ۹۸ به دادسرای تهران مراجعه کردم و قاضی دادسرا بهم گفت : تا زمانیکه حکم برائت در دادگاه تجدیدنظر نگیرید نمیتوانید موضوع افتراء را پیگیری کنید . من هم همان روز برای قاضی لایحه نوشتم که فعلا از شکایت خود صرف نظر میکنم تا بعد از اینکه حکم برائت گرفتم مجددا شکایت کنم . اما بعد از اینکه به مازندران برگشتم متوجه شدم مدیر دفتر دادسرا به مدت ۴۰ روز وقت نظارت تعیین کرد و برایم جای سوال بود چرا با اینکه از شکایت خودم صرف نظر کردم وقت نظارت تعیین کردند؟ امروز که وارد سامانه ثنا قوه قضاییه شدم دیدم مطلب جدیدی در سایت ثبت شده است .
آخرین تغییر ثبت شده برای پرونده مربوط به تاریخ ۱۳۹۸/۰۹/۰۴ می باشد.
۱ - پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ ۱۳۹۸/۰۹/۲۳ می باشد.
۲ - پرونده با علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به اتهام افتراء در دادسرای عمومی و انقلاب تهران به تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۱۳ ثبت گردید.
۳ - در تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۱۳ وقت نظارت برای تاریخ ۱۳۹۸/۰۹/۲۳ تعیین گردید.
۴ - نامه صادره به تاریخ ۱۳۹۸/۰۹/۰۴ با موضوع « ارسال مدارک » و گیرنده « شعبه ۱ اظهارنظر دادسرای عمومی و انقلاب تهران » ثبت گردید.
سوال اول : مگر قانون اینطور نیست که وقتی اعلام رضایت کردم همان روز پرونده باید مختومه میشد؟
سوال دوم : پرونده در چه صورتی توسط دادیار برای شعبه اظهارنظر ارسال میشه؟
سوال سوم : آیا قرار تامین / قرار منع تعقیب برای متهم صادر شده که باید توسط شعبه اظهارنظر تائید بشه؟