بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

معنای رای مشاوره در دادخواست تعدیل تقسیط مهریه چیست؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

با سلام اینجانب درخواست تعدیل تقسیط مهریه را داده ام که در رویه پرونده دستور قاضی مشاوره می باشد و رای مشاوره صادر شده است میخواهم ببینم به چه معنا می باشد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

رای مشاوره صرفا یک نظر مشورتی است که جنبه الزام‌آور برای قاضی ندارد، اما به او در بررسی شرایط مالی و تصمیم‌گیری نهایی کمک می‌کند.

با وجود غیرالزام‌آور بودن این نظر، تصمیم نهایی قاضی مستقیما به محتوای گزارش مشاور و وضعیت پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اثر و معنای نظر مشاوره در تعدیل اقساط مهریه

دستور ارجاع به مشاوره برای بررسی توان مالی، مدارک و مصاحبه با شما جهت تعیین میزان اقساط مهریه صادر می‌شود. این نظریه جنبه رای قطعی و الزام‌آور ندارد و صرفا نظر مشورتی کارشناس برای کمک به قاضی است. با این حال در بیشتر موارد قضات به این نظر توجه می‌کنند و تصمیم نهایی را با لحاظ آن اتخاذ می‌نمایند. پس از این مرحله، قاضی پرونده بر اساس مدارک و نظر مشاور رای را صادر کرده و ابلاغیه برای شما ارسال خواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
احسان عبدالهی
احسان عبدالهی تأیید‌شده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۳۲۳ مشاوره موفق

بعضی از قضات برای بررسی و اتخاذ تصمیم در مورد تعدیل اقساط اقدام به ارجاع به مشاوره میکنند تا با مصاحبه با شما و بررسی شرایط و مدارک موجود نظر مشورتی خود در خصوص میزان اقساطی که در توان شما باشد ارائه نمایند . نظر مشاور الزام آور نیست ولی معمولا طرف توجه قرار میگیرد .

خدیجه طالبی ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۲ مشاوره موفق

با سلام
به نظر می رسد قاضی پرونده به صرف اظهارات و مدارک ضمیمه دادخواست شما برای تعدیل و کاهش اقساط مهریه قانع نشده و نظر کارشناس مشاور را در این خصوص جویا شده است . با اینکه نظر مشاور الزام آور نیست ولی در اکثر مواقع قاضی تصمیم نهایی را طبق نظر مشاور اتخاذ می نماید .

رامین رضایی ابهری
رامین رضایی ابهری
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۶ · ۱۶۱ مشاوره موفق

نظر مشاور برای قاضی الزام آور نیست و صرفا قاضی را برای تصمیم گیری کمک خواهد کرد و قاضی می تواند با لحاظ نظر مشاور اقدام به صدور رای نماید

پریسا عطاریان
پریسا عطاریان
۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۱۷ مشاوره موفق

نظرمشورتی مشاور دادگاه است و جنبه رای و الزام آوری ندارد. پس از این مرحله قاضی رای را صادر کرده و ابلاغیه ارسال خواهد شد

۹۲ وکیل متخصص مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید