بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

مدارک خودرو را گم کرده ام، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

سلام خسته نباشی
من تمام مدارک ماشین خود را گم کردم میخواستم بدونم که در دفتر خانه میتوانم یک نسخه از وکالت نامه خودرو را بگیرم؟
در ضمن نمیدانم ماشینم را با وکالت خریدم یا سند محضری قطعی دارد.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

امکان دریافت رونوشت مصدق اسناد تنظیمی از جمله وکالت‌نامه یا سند قطعی از دفترخانه وجود دارد و برای سایر مدارک باید از مراجعی چون پلیس، بیمه و شرکت سازنده پیگیری کنید.

این شیوه کلی دریافت مدارک است، اما اقدام شما به این بستگی دارد که بدانید سند در کدام دفترخانه تنظیم شده یا نوع سند چه بوده است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه دریافت رونوشت اسناد گم‌شده خودرو

دفترخانه اسناد رسمی مکلف است با جستجوی کدملی، رونوشت مصدق سند قطعی یا وکالت‌نامه‌ای را که در آنجا تنظیم شده به شما تحویل دهد. برای جلوگیری از سوءاستفاده بهتر است مفقودی مدارک را به پلیس اعلام کرده و در روزنامه کثیرالانتشار آگهی کنید. مدارک دیگر مانند کارت خودرو و کارت سوخت از پلیس به اضافه ده، رونوشت سند کمپانی از شرکت فروشنده و المثنی بیمه از شرکت بیمه قابل پیگیری است. همچنین بررسی سامانه مدارک گم‌شده در اداره پست نیز توصیه می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مصطفی عباسی
مصطفی عباسی تأیید‌شده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۱۶۱ مشاوره موفق

با سلام هر چند موضوع سوال شما حقوقی نیست ولی بهتر است ضمن درج آگهی مفقودی در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار و اعلام فقدان آن به پلیس با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی برخی از سوابق مدارک خودرو را میتوانید دریافت نمایید و با جستجوی کد ملی شما سند قطعی یا وکاتنامه مربوط به آن را میتوانید رونوشت رسمی بگیرید. ضمنا المثنی بیمه را از شرکت بیمه و کارت سوخت و کارت وسیله نقلیه و را از پلیس به اضافه ۱۰ و رونوشت سند کمپانی را از شرکت فروشنده میتوانید دریافت نمایید. ضمنا بعد از مدتی ممکن است مدارک مفقود شده به اداره پست تحویل شود لذا جستجوی مدارک گم شده سایت اداره پست را نیز فراموش نکنید.

امین احمدی
امین احمدی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
دفترخانه مکلف است رونوشتی از اسنادی که شما در آنجا تنظیم کردید به شما بدهد

امیر ضیغمی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

اگر سند داشتید اعلام مفقودی و صدور المثنی نمایید

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

ازدفترخانه می توانید رونوشت مصدق وکالتنامه رابگیرید

۲۶۲ وکیل متخصص قرارداد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید