فسخ قرارداد فروش خودرو بابت عدم وصول چک، وضعیت معاملات بعدی

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۱ #09577585

سلام وقت بخیر، یک ماشینی رو دوسال قبل به شخصی فروختم و در قبالش یک چک به بنده دادند و ماشین بعد از فروش چند دست چرخیده و سند ماشین رو به شخص دیگری که ماشین در دستش بود انتقال دادم و در قرارداد قید کردیم درصورت عدم وصول چک معامله فسخ میشه. چک وصول نشد، بنده شکایت کردم، رای به نفع من صادر و ماشین توقیف شد. میگن چون اونی که ماشین دستشه سند قطعی به نامشه نمی‌تونم ماشین رو از پارکینگ تحویل بگیرم. الان چی میشه. من آخر به ماشین می‌رسم؟ آیا با توجه به فسخ قرارداد، معامله‌های بعد از قرارداد بنده فسخ نمیشن؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، به محض تایید و قطعیت حکم فسخ معاملات بعدی باطل می باشد و شما می بایست برای استرداد خودرو اقدام کنید.

سلام

در صورت فسخ معامله تمامی معاملات بعدی هم فسخ میشوند

سلام با فسخ قراداد معاملات بعدی باطل میباشد و میبایست بطلان معاملات بعدی و ابطال سند مطرح نمایید

سلام بهتر است مدارک و مستندات بررسی شود تا بتوان اظهار نظر نمود.

سلام معاملات بعدی نیز باید باطل گردد و خودرو مسترد گردد ولی برای راهنمایی دقیق تر بهتر است مدارک بررسی گردد

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید علاوه بر دادخواست فسخ قرارداد ، که در آن رای به فسخ گرفته آید دادخواستی نیز دایر بر ابطال سند مالکیت خودرو واعاده آن به نام شما به دادگاه مطرح نمایید ودر این صورت می توانید خودرو را توقیف وان را مسترد نمایید

سلام ابطال سند رسمی متصور است