بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

شکایت به دلیل زوال بکارت چگونه است؟

پرسیده شده ۸ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام.من یسال پیش با ی دختر آشنا شدم و به قصد ازدواج با ایشون در ارتباط بودم حتی اعضایی از خانواده های دو طرف هم در جریان بودن.
باهم ارتباط بیشترری از اونچه ک به خانواده هامون میگفتیم داشتیم با رضایت دو طرف و ی روز من ایشونو به پزشک معالج بردم و ارتجاعی بودن پرده ی ایشون تایید شد به سند سلامت.
بعد از مدتی نزدیکی داشتیم بدون اجبار و تجاوز و حالا بعد مدتی ک از من بخاطر مساعل جزعی دلخور شده اند میگن.باید حتما ترمیمم کنی وگرنه شکایت میکنم.
من ایشونو میخوام ولی میگن حتما باید ترمیمم کنی شک دارم بعد ترمیم بخوان بمونن.کلا خیلی عوض شدن.
از جریان ما فقط ی نفر از دوستای اوشون و یکی از دوستای من در جریانن ک بسیار بهمون نزدیکن و به ی دلایل قابل توجیه مجبور شدیم در چریان بزاریمشون.
الان اگر اوشون شکایت کنن جریان چی میشه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۸ سال پیش
سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۹ · ۲۶۳ مشاوره موفق

شکایت برای زوال بکارت؟ اگر بیش تر از 24 ساعت و حداکثر 48 ساعت گذشته باشد به هیچ عنوان ایشان نمیتوانند اثبات کنند که زوال بکارت توسط شما انجام شده است.

حسن آرین پور ۷ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

با سلام ،از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

۲۲۴ وکیل متخصص تهدید آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید