بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

سرقت خودرو توسط همسر و ادعای استرداد آن

پرسیده شده ۲ سال پیش ۱۱ پاسخ ثبت شده

ماشینم رو همسرم بدون اجازه و با شکستن قفل پدال به مکان نامعلومی برده است. شکایت کرده‌ام عنوان می‌کند که خودرو را با اجازه من برده و به من برگردانده است، در حالی که نداده است. راهنمایی کنین چکار کنم که فرآیند رسیدگی کمتر شود؟ الان پرونده به شورا ارسال شده است.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

برای تسریع روند رسیدگی در شورا می‌توانید لایحه عدم سازش ارسال کنید تا پرونده زودتر به مرجع قضایی برود. همچنین اثبات تحویل دادن خودرو بر عهده همسرتان است و شما باید روی شکستن قفل، مدارک مالکیت و تقاضای توقیف فوری تمرکز کنید.

طول کشیدن یا سرعت رسیدگی به پرونده، به ادله‌ای که برای اثبات ربوده شدن خودرو و نحوه ثبت لایحه در شورا ارائه می‌دهید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

راهکار تسریع پرونده بردن خودرو توسط همسر

برای کوتاه‌تر شدن فرآیند در شورای حل اختلاف، از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه‌ای مبنی بر عدم تمایل به صلح و سازش ارسال کنید تا پرونده به دادسرا بازگردد. اثبات برگرداندن خودرو بر عهده همسرتان است که چنین ادعایی دارد و اگر دلیلی نیاورد دفاع او رد می‌شود. حتما تقاضای صدور دستور فوری توقیف و شناسایی خودرو، بررسی دوربین‌های محل و استعلامات لازم را مطرح نمایید. ضمنا مدارک مربوط به مالکیت و قفل شکسته را به عنوان قرینه عدم رضایت ضمیمه پرونده کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۴ ماه پیش
حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲۱۰ مشاوره موفق

اگر خودرو به نام شماست و بدون اجازه با شکستن قفل پدال برده شده، روی «ربایش/تصرف و ممانعت از حق» و مخصوصا «شکستن قفل» و ادعای دروغ تحویل خودرو تاکید کنید و هر مدرکی که نشان بدهد خودرو هنوز تحویل نشده را فوری بدهید. برای کوتاه‌تر شدن رسیدگی، یک لایحه خیلی جمع‌وجور به شعبه بدهید و این‌ها را بخواهید: استعلام فوری از پلیس راهور درباره آخرین وضعیت خودرو و پلاک، دستور شناسایی و توقیف خودرو، بررسی دوربین‌های محل، استعلام تماس‌ها و پیام‌ها در حدی که نشان دهد اذن نداشته، و تحقیق از شهود. اگر همسرتان می‌گوید خودرو را پس داده، از مرجع رسیدگی بخواهید او را مکلف کند محل، زمان، نحوه تحویل و دلیل نداشتن رسید یا شاهد تحویل را دقیق اعلام کند. اگر پرونده در شورا رفته و موضوع جنبه کیفری دارد، در لایحه بنویسید موضوع صرفا صلحی نیست و تقاضای ارجاع و رسیدگی فوری قضایی نسبت به اصل ربایش و کشف خودرو دارید. سند مالکیت، سوئیچ یدک، عکس قفل شکسته، پیام‌ها، لوکیشن، شاهد و هر قرینه‌ای که نبود رضایت شما را ثابت کند خیلی مهم است. اگر احتمال جابه‌جایی یا مخفی کردن خودرو هست، تقاضای «دستور فوری برای شناسایی و توقیف» را صریح بنویسید.

مجتبی تقی زاده ۲ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۵٫۰ · ۴ مشاوره موفق

با سلام و تحیات وافره

بایستی باستحضار برساند ، با التفات به سوال مطروحه ، اثبات سرقت بر دوش شماست در صورت اثبات امر، عنوان مجرمانه به ایشان منتسب و ایشان نیز محکوم به کیفر خواهند بود ، اما مسئله برگرداندن خودرو ادعای ایشان است و مطابق قاعده البینته علی المدعی که بیان می دارد بار اثبات بر دوش کسی است که ادعا می کند حال ادعا برگرداندن خودرو از طرف زوجه است و اثبات آن بر دوش ایشان است ، در صورت عدم اثبات ، دفاع ایشان در مقابل شکایت شما بی فایده است .

موفق و موید باشید.

بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده
۴ ماه پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۴۶۲ مشاوره موفق

سلام

اقدام به ارسال لایحه مبنی بر عدم تمایل به سازش از طریق دفتر خدمات قضایی نمایید

زهرا رحیمی لولویی
زهرا رحیمی لولویی تأیید‌شده
۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۴ مشاوره موفق

سلام مراحل رسیدگی باید طی بشود و اقدام خاصی برای تسریع در روند رسیدگی نیست.

نمایش ۷ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
حسین مظاهری تهرانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
فرآیند قانونی رسیدگی بایستی طی شود و جز پیگیری بیشتر، اقدام خاصی جهت تسریع روال متصور نیست.

رضا کریمی آبگرمانی
رضا کریمی آبگرمانی
۲ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳۹۸ مشاوره موفق

سلام هم وطن گرامی
تنها راه تسریع در روند رسیدگی طی ارسال لایحه در دفتر خدمات قضایی به شورا عدم صلح و سازش خودرا اعلام بفرمایید

رضا گلریز
رضا گلریز
۲ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۹ · ۱٬۱۷۲ مشاوره موفق

سلام تنها اقدام شما ادامه اعلام سرقت خواهد بود که ایشان نتوانند از خودرو استفاده کنند

حمید ربیب
حمید ربیب
۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۵ مشاوره موفق

درود بر شما.از طریق دفاتر خدنات قضایی ارسال لایحه عدم صلح و سازش ارسال کنید

سیدفرخ امام ۲ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۲۳ مشاوره موفق

باسلام
متاسفانه روال خاصی جهت تسریع نمی باشد جز پیگیری مداوم شما

سمیرا ارزانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱۰ مشاوره موفق

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال لایحه عدم صلح و سازش ارسال کنید

محمد پارسا ۲ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۶ مشاوره موفق

باسلام، سرقت اموال در رابطه زوجین متصور نیست.

۱۳۶ وکیل متخصص اموال و مالکیت آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال