دعوی واهی ایفای تعهد مالی توسط وراث پدربزرگ بابت زمین خریداری شده
با سلام، خدمت اساتید و وکلای گرامی، در سال ۸۱ مادر بنده به نمایندگی از فرزندانش که من و دو تن از برادرانم باشیم، یک قطعه زمین از پدربزرگ پدری خرید. مقدار ۲ دانگ از یک پلاک در سال ۹۷، الباقی این پلاک رو خود بنده جدا از پدر بزرگ پدریام خریداری نمودم. بعد از گذشت مدتی تقریبا یک سال بنده برای ثبت سند ملک درخواست دادم مشخص شد ملک کمتر از مقدار معامله است. تهدید به شکایت کردم و طرف معامله هم ادعای این که در چند سال قبل که خریدم کلاهبرداری کردم و ملک بیشتر ارزش داره تهدید به شکایت کرد. بنده شکایت کردم و پدربزرگم هم از دست من شکایت کرد برای ابطال قولنامه. با میانجیگری پدرم قرار شد از میزان سهم ارث پدرم از خانه پدربزرگم ۱۷۰ متر به من بدهند و من هم ۴ دانگ این زمین را با موافقت پدربزرگم به تعداد مشخصی از فرزندانش بدهم. این عمل انجام شد و یک قولنامه دیگری از پدربزرگم هم بابت همون ملک گرفتم. الان پنج سال از این اتفاق گذشته، پدربزرگم هم فوت کرده. یک عمو، مادربزرگ و یک عمه که از جاهای دیگری ارثی برده بودند و از این چهار دانگ سهمی به آنها تعلق نگرفت، ادعای واهی ایفای تعهد دارند که هیچ تعهدی به آنها ندارم اما این افراد شاهد ساختن برای خودشون و دادگاه اخطار اعلام حضور برای استماع شهادت شهود داده. من الان شاهد خودم رو در آن روز ببرم سر جلسه یا چه کاری انجام بدم؟ خدا شاهده دینی به این افراد ندارم.
در جلسه استماع شهادت، شما حق دارید شهود طرف مقابل را جرح و رد کنید و همچنین میتوانید شاهد معارض خود را برای دفاع همراه ببرید.
امکان جرح شهود یک قاعده کلی است، اما شرایط شاهدان طرف مقابل و داشتن مدارک لازم برای رد صلاحیت آنها، تعیینکننده اصلی است.