بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

در خصوص قذف منع تعقیب خورده ولی در خصوص تهدید تایید شده قرار تازه صادر شده باید چکار کنیم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۱ پاسخ ثبت شده

شخص با همسرم درگیری لفظی پیدا کرده و او را تهدید کرده از نوع عرضی ( آبرو) و از طرفی از عبارتهایی به عنوان قذف در خصوص خانمم استفاده کرده در خصوص قذف منع تعقیب خورده ولی در خصوص تهدید تایید شده قرار تازه صادر شده باید چکار کنم؟ در ضمن شاهد هم در صحنه بوده که در بازپرسی شهادت داده؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

در خصوص قرار منع تعقیب برای اتهام قذف، امکان اعتراض و شکایت در دادگاه کیفری دو وجود دارد و احتمال نقض قرار در دادگاه مطرح است.

این یک راهکار کلی برای اعتراض است، اما موفقیت آن به دلایل صدور قرار و نحوه شهادت شهود در پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان اعتراض به منع تعقیب قذف در دادگاه

نسبت به قرار منع تعقیب صادرشده در خصوص اتهام قذف، می‌توانید در دادگاه کیفری دو اعتراض و شکایت خود را مطرح کنید. با توجه به حضور شاهد در صحنه و ثبت شهادت، احتمال نقض این قرار در دادگاه کیفری وجود دارد. بخش تاییدشده مربوط به تهدید نیز مسیر رسیدگی خود را طی خواهد کرد. بهتر است اعتراض خود را در مهلت قانونی به دادگاه ارسال نمایید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پوریا شیرخانی
پوریا شیرخانی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۱ مشاوره موفق

سلام در خصوص منع تعقیب قذف می توانید به دادگاه کیفری دو شکایت کنید و احتمال نقض قرار در دادگاه وجود دارد.

۱۰۹ وکیل متخصص تهدید آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید