بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

در اینستاگرام مزاحم من شده و بعد اسکرین شات گرفتم؛ حذف اکانت کرده، پلیس فتا میتواند پیگیری کند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

با سلام یه شخصی در اینستاکرام مزاحم من شده و بعد اسکرین شات گرفتم از پیامهایش ولی حذف اکانت کرده امکانش هست پیداش کنه پلیس فتا؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

امکان پیگیری موضوع با ارائه شکایت به دادسرا و از طریق استعلام پلیس فتا وجود دارد و اسکرین‌شات‌ها مؤثر هستند، اما به دلیل قرار نداشتن سرورها در ایران، روند کار ممکن است دشوار باشد.

این مسیر کلی شکایت است، ولی موفقیت در شناسایی فرد به سرنخ‌ها و اطلاعات موجود در اسکرین‌شات‌های شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان پیگیری مزاحمت پس از حذف اکانت اینستاگرام

برای پیگیری این موضوع باید شکواییه خود را همراه با اسکرین‌شات‌هایی که در دست دارید به دادسرا تقدیم کنید. با دستور مرجع قضایی، استعلامات لازم از پلیس فتا جهت شناسایی مزاحم انجام خواهد شد. با این حال، به دلیل اینکه سرورهای مرکزی اینستاگرام در ایران مستقر نیستند، پیگیری و شناسایی اکانت حذف‌شده ممکن است با دشواری همراه باشد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مهدی مقدس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
شما در این مورد شکایت خود را به دادسرای محل تقدیم نمایید و اسکرین شات می‌تواند در این مورد موثر باشد و در صورت ضرورت دادسرا از پلیس فتا در این مورد استعلام می‌گیرد.

رضا رستمی
رضا رستمی
۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۱٬۲۱۱ مشاوره موفق

با سلام
بلی بر خلاف تصور عموم به دستور دادگاه و توسط پلیس فتا در صورت شکایت قابل پیگیری است

علیرضا بیگلری ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۳ مشاوره موفق

با سلام و احترام
شکوائیه خود را تقدیم کنید با ادله ای که دارید
ولی با توجه به اینکه سرور مرکزی در ایران نیست کار کمی دشوار است.

۲۳ وکیل متخصص جرایم اینترنتی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال