بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

خرید دلار برای فرد دیگر انجام داده ام، آیا مجازاتی خواهم داشت؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

سلام
من ۱۷ سالم است و هیچ سابقه ای ندارم و از خانواده ای موجه هستم. من گیمر هستم و اکانتم بالای ۳۰۰ ساعت مدت ثبت شده بازی داره. تو تلگرام تو یه گروه (پیامی که تو گروه دادم هنوز هست) گفتم یک نفر بیاد بازی کنیم. یه نفر اومد پیوی گفت اینترنتم سرعتش پایینه برام دلار بازی میخری بهت ۱۵ درصد از پول رو میدم. گفتم باشه. طرف بهم گفت برم تو فلان سایت ثبت نام کنم بعد کارت و رمز ها رو میداد براش بخرم من نمیدونستم کارت هک کرده. من خرید کردم از سایت با من تماس گرفتن گفتن پول مشکل داره من سریعا دلار ها رو تو اکانتم قفل کردم که جا به جا نشه و کامل به مدیر سایت توضیح دادم جریان رو. ۴۰ دقیقه تلفنی حرف زدم و ده ها اس ام اس فرستادم. از کسی که اومد پیویم فقط یه شماره تلفن و ایمیل داریم که سایت با این شماره و ایمیل اکانت رو فعال کرده و طرف تو تلگرام همه چت هاش پاک کرد دیلیت اکانت کرد. حکم من چیه چیکار باید کنم. از این جریان یک هفته میگذره اما پلیس بهم زنگ نزده .

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

احتمال دارد کارت‌ها هک شده باشند و در صورت ثبت شکایت، با اتهام کلاهبرداری رایانه‌ای مواجه شوید. در صورت تماس پلیس فتا باید عدم اطلاع خود را مطرح کنید و استرداد پول به مالباختگان پیش از شکایت می‌تواند مشکل را حل کند.

این مسیر کلی رسیدگی است، اما وضعیت پرونده شما کاملاً به ثبت شدن یا نشدن شکایت توسط صاحب اصلی کارت بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

احتمال اتهام کلاهبرداری و لزوم اثبات بی‌اطلاعی

کارت‌هایی که با آن‌ها خرید انجام داده‌اید احتمالاً هک شده و در صورت پیگیری مالباختگان، خطر طرح شکایت کلاهبرداری رایانه‌ای علیه شما وجود دارد. اگر پیش از شکایت بتوانید مبالغ را به صاحبان حساب بازگردانید و رضایت آن‌ها را بگیرید، از درگیری در پرونده جلوگیری می‌شود. همچنین در صورت تماس پلیس فتا، باید موضوع هک شدن کارت‌ها و عدم اطلاع خود از این ماجرا را به روشنی توضیح دهید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
امین احمدی
امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
احتمالا کارت ها متعلق به اشخاصی بوده و هک شدند و شما اگر بتوانید قبل از اعلام شکایت آنها وجوه شان را به ایشان مسترد کنید و رضایت شان را اخذ کنید مشکل خاصی پیش نمی آید ولی چنانچه شاکی خصوصی داشته باشید ممکن است شکایت کلاهبرداری رایانه‌ای بکنند که به هر حال شما هم به نوعی گرفتار این موضوع خواهید شد.

هادی سالاری ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰ · ۴ مشاوره موفق

سلام- موضوع شما مربوط به پلیس فتا می باشد چنانچه از طرف پلیس با شما تماس گرفتند موضوعی را مبنی بر هک کارت بیان نمودید در میان بگذارید و پاسختان این باشد که اطلاع نداشتید/.

۱۵ وکیل متخصص جرایم اینترنتی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال