بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

حسابم مسدود شده رفتم بانک گفت فتا مسدود کرده الان من چیکار باید انجام بدم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

سلام
من از یک درگاه اینترنتی اقدام به خرید جزوه کنکوری کردم به مبلغ بیست هزار تومان که آخرم پول کسر شد ولی جزوه رو نتونستم دانلود کنم
۲ دقیقه بعدش مبلغ ۱۰۰ هزار تومان به حسابم از طرف فردی که نمیشناسم واریز شد
فرداش دیدم حسابم مسدود شده رفتم بانک گفتن فتا مسدود کرده
الان من چیکار باید انجام بدم آیا مشکلی پیش میاد برای من؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

مسدود شدن حساب به دستور مقام قضایی و از طریق پلیس فتا انجام شده و باید سریعاً برای رفع اتهاماتی مانند فیشینگ پیگیری کنید. با مراجعه به بانک، فتا یا مرجع قضایی مربوطه و توضیح ماجرا یا تودیع مبلغ واریزی، امکان رفع مسدودی وجود دارد.

این مسیر کلی پیگیری است، اما اقدامات دقیق شما به مرجع صادرکننده دستور و نوع پرونده‌ای که علیه آن حساب تشکیل شده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

مراحل رفع مسدودی حساب توسط پلیس فتا

مسدود شدن حساب به واسطه دستور مقام قضایی صورت گرفته و رفع آن نیز باید توسط همان مرجع انجام شود. لازم است از بانک یا پلیس فتا مشخصات مرجع قضایی مسدودکننده را دریافت کرده و پرونده را پیگیری کنید. واقعیت ماجرای خرید و واریزی ناشناس را به پلیس فتا و قاضی توضیح دهید، زیرا عدم اقدام ممکن است شما را در مظان اتهام فیشینگ قرار دهد. در مواردی نیز می‌توانید با واریز مبلغ مورد نظر به حساب دادگستری، تقاضای رفع مسدودی حساب را مطرح کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مصطفی عباسی
مصطفی عباسی تأیید‌شده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۱۶۱ مشاوره موفق

با سلام به پلیس فتا مراجعه و واقعیات را همانگون که اتفاق افتاده بیان نمایید در غیر این صورت و عدم اقدام ممکن است علاوه بر انسداد حساب در مظان اتهاماتی مانند فیشینگ قرار گیرید.

محمدعلی رضائی برزانی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۷۷۳ مشاوره موفق

سلام و درود
باید پرونده را پیگیری کنید و از قاضی درخواست رفع مسدودی با واریز مبلغ صدهزار تومان واریزی به حساب دادگستری اقدام کنید‌.
موفق باشید.

سارا علیپور ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۵۱۶ مشاوره موفق

سلامانسداد حساب بانکی به واسطه ی دستور مقام قضایی صورت میگرد و رفع آن نیز باید توسط همان مرجع صورت گیرد،لذا جهت اطلاع از مرجع مسدود کننده حساب خود به بانک مراجعه نمایید .

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

بایدازطریق فتا پیگیری کنید تا مشخص شود کدام مقام قضایی دستور توقیف حساب راداده است

۵۲ وکیل متخصص جرایم اینترنتی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال