حدود یک سکه و دو ربع بدهکارم و از توانم خارج هست باید چیکار کنم؟
سلام و ادب.من به علت بیکاری برای بدهی مهریه محکوم به هر دو ماه یک ربع سکه شدم و خیلی این سنگینه ولی الان با موتور پیک کار میکنم و ماهی سه الی چهار میلیون دارم و نفقه هم در دوران عقد ماهی یک میلیون برام زدن که کلا از توان من خارج هست و دو تعدیل زدم و گفتم که بیکار هستم این رای رو برای من زدن.الان میشه تعدیل بزنم و بنویسم که من کار پیدا کردم و ماهی سه الی چهار میلیون در آمد دارم و ماهی یک میلیون نفقه میدم تا اقساط را در حد توانم حکم کنن یا حتما باید زوجه تعدیل بزند چون الان حدود یک سکه و دو ربع بدهکارم و از توانم خارج هست.باید چیکار کنم ؟
شما محدودیتی برای ثبت دادخواست تعدیل اقساط مهریه ندارید و نیازی نیست حتما زوجه اقدام کند. با این حال، برخی وکلا هشدار دادهاند که بیان داشتن درآمد و توان پرداخت ممکن است باعث افزایش اقساط یا رد اعسار شود.
امکان ثبت دادخواست برای همه وجود دارد، اما نتیجه پرونده کاملا وابسته به نحوه تنظیم لوایح و مدارک درآمدی شما در دادگاه است.