بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

بدون حضور من نحوه پرداخت مهریه تعیین میشه؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

من مهریه م رو اداره ثبت گذاشتم اجرا. امروز ابلاغیه برای همسرم اومده. چرا برای من ابلاغیه نموده.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

در اجرای ثبت نیازی به حضور شما نیست و ابلاغیه فقط برای همسرتان ارسال می‌شود تا بدهی را بپردازد یا مال معرفی کند. نحوه پرداخت یا تقسیط مهریه در اداره ثبت تعیین نمی‌شود، بلکه در صورت عدم پرداخت و ادعای اعسار، در دادگاه مشخص خواهد شد.

روند پرونده در ثبت یک روال اداری است، اما وضعیت وصول مهریه بستگی به این دارد که همسرتان مالی برای توقیف داشته باشد یا خیر.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

عدم نیاز به حضور زوجه در اجرای ثبت

در مرحله اجرای ثبت دادگاهی تشکیل نمی‌شود که نیاز به دعوت و حضور شما باشد. ابلاغیه تنها برای زوج فرستاده می‌شود تا بدهی را تسویه کند یا مالی جهت وصول معرفی نماید. اداره ثبت نحوه پرداخت یا اقساط مهریه را تعیین نمی‌کند. در صورتی که زوج بدهی را پرداخت نکند یا مالی پیدا نشود، پرونده جهت تصمیم‌گیری و بررسی اعسار به دادگاه ارجاع داده می‌شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
سیدمهرداد توسلی

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۲۰ مشاوره موفق

بسمه تعالی :خدمت شما عرض کنم :همانطور که فرذمودید اجرای ثبت اقدام فرمودید و اجرا دادگاه نیست که طرفین را برای دفاغ احضار نماید .. بهمین علت فقط برای شخص مدیون ابلاغ اجرا صادر میگردد تا برایب پرداخت تعیین تکلیف شود و تکلیف این است یا تسویه نقدی یا اموالی معرفی نماید که قابلیت وصول داشته باشد و چنانچه از این دو راه مقدور نباشد به دادگاه معرفی تا رویه قضایی آن طی گردد و دادگاه تصمیم مقتضی بر اساس آیین تشریفاتی حقوقی گرفته و اصدار رای نماید .
از لطایف کلام اینکه : زمانی باید از طریق اجرای ثبت مطالبات را به اجرا گذاشت که همزمان مالی (منقول یا غیر منقفول ) نیز معرفی کنید تا توقیف گردد در غیر اینصورت رویه قضایی تقریبا از نظر تشخیص تمکن مالی بدهکار گاها بنفع او خواهد شد
لذا به همین دلیل نیازی به دعوت شما نیست

توتیا پرتوی آملی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۶ مشاوره موفق

با سلام
پس به اجرا گذاشتن مهریه از طریق اداره ثبت با برای زوج ابلاغیه می‌رود.نه زوجه.
نحوه پرداخت مهریه در دادگاه پس از دادخواست اعسار یا تعدیل زوج تعیین میشود.(نه در اداره ثبت )

سعید ستوده پارسا ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۳۵ مشاوره موفق

نیازی به حضور شما نیست

امید داوری
امید داوری
۶ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۸ · ۱٬۰۲۳ مشاوره موفق

با سلام
نیازی به حضورتان نیست

۳۲۹ وکیل متخصص مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید