بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

بدلیل رد شدن نوبت در دادگاه؛ چه باید کنیم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

سلام
درصورتی که برای رسیدگی به دادگاه دیر برسیم و نوبتمان رد شود آیا می توان دوباره می توان به حضور دادگاه رسید.
باتشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

امکان رسیدگی مجدد کاملاً به نظر قاضی و شرایط پرونده بستگی دارد؛ عدم حضور مانع صدور رای نیست اما در صورت داشتن عذر موجه قانونی ممکن است وقت جدید تعیین شود.

اینکه بتوانید در همان روز یا جلسه بعد حاضر شوید، به موجه بودن علت تاخیر شما و تصمیم قاضی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان رسیدگی به پرونده پس از رد شدن نوبت

حضور دوباره در دادگاه پس از رد شدن نوبت کاملاً وابسته به نظر قاضی و کم و کیف پرونده است. اصولاً نبود شما مانع از صدور رای نیست و دادگاه تکلیفی برای تشکیل جلسه مجدد ندارد. با این حال، اگر دیر رسیدن شما دلیل موجه و وجاهت قانونی داشته باشد، امکان تجدید جلسه وجود دارد. همچنین توصیه شده است برای توضیح شرایط، سریعاً لایحه‌ای به دادگاه تقدیم کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
آرش جیحون
آرش جیحون تأیید‌شده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳۴۲ مشاوره موفق

سلام
در صورتی که دادگاه بنا به دلایل قانونی وقت رسیدگی جدیدی تعیین نماید، در جلسه جدید حضور یافته و دفاع خواهید کرد. اما اصولا عدم حضور شما مانع از صدور رای نبوده و دادگاه تکلیفی به تشکیل جلسه مجدد ندارد.

هشام بهبهانی نژاد ۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۸ · ۱۰ مشاوره موفق

با سلام
این بستگی به نظر قاضی دارد و در صورتی که عذر شما وجاهت قانونی داشته باشد امکان تجدید جلسه متصور است.

رضا رستمی
رضا رستمی
۶ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۱٬۲۱۱ مشاوره موفق

توجه فرمایید که وابسته به نظر قاضی پرونده میباشد

فاطمه زارع ۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱۰۱ مشاوره موفق

خوانده هسیدیاخواهان بهتراست لایحه ای به دادگاه بدهید

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
رامین رضایی ابهری
رامین رضایی ابهری
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۶ · ۱۶۱ مشاوره موفق

بستگی به نطر قاضی خواهد داشت.

امیر اتابکی فردطهرانی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۱ مشاوره موفق

سلام.بستگی به نظر قاضی و کم و کیف پرونده دارد

۳۱۵ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید