باید چه مدرکی چه کاری کنم بتونم در درخواست مجدد عدم تمکین ایشان رو بگیرم؟
سلام من به علت ضرب و جرح که در حد خراش صورت بوده و قاضی براش ۲/۵ درصد دیه زده نتونستم از خانومم عدم تمکین بگیرم
قبل این که محکوم بشم ریش سفید فرستادم دنبالش که برگرده بعد حکم هم باز اظهارنامه براش نوشتم که پشیمان هستم و برگرده ولی ایشان قبول نمیکنه بعد رفته شکایت نفقه کردن که حدود ماهی۲ میلیون کارشناسی کردن حال سوالم اینه آیا با وجود این حکم ضرب و جرح راهی هست که قاضی رو متقاعد کرد که من همسرم و زندگیمو میخوام ولی ایشان به هیچ وجه نمیخواد برگرده و تمکین نمیکنه؟
و یک سوال دیگر اگه به هر دلیلی نشود حکم تمکین رو بگیرم من تا چه زمانی میتونم نفقه و مهریه رو بدم ولی حاضر به طلاق دادن ایشان نباشم و ایشان مجبور باشن در خانه پدریشان بمانند و بلاتکلیف بمونن؟
تا زمانی که نتوانید عدم تمکین همسرتان را ثابت کنید، ملزم به پرداخت نفقه و مهریه طبق نظر دادگاه هستید. اگر نفقه را پرداخت نکنید، همسرتان میتواند با استفاده از شروط عقدنامه وکالت در طلاق بگیرد.
امکان جلب رضایت قاضی یا پیامدهای بلاتکلیف گذاشتن زوجه، به جزئیات مدارک جدید شما و نحوه پرداخت حقوق مالی بستگی دارد.