بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

باید ده درصد را برای شرکت در مزایده پرداخت کنم؟

پرسیده شده ۶ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

راجع به اینکه آیا برای زمین توقیف شده جهت مطالعه مهریه که ارزش گذاری توسط کارشناس دادگستری شده و ارزش نصف مهریه ام میباشد بلند مرتبه گذاشته شود و دوم اینکه بعنوان له اینجانب باید ده درصد را برای شرکت در مزایده پرداخت کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

درباره لزوم پرداخت ده درصد برای شرکت محکوم‌له در مزایده مهریه میان وکلا اختلاف نظر وجود دارد؛ برخی پرداخت آن را الزامی دانسته و برخی دیگر معتقدند محکوم‌له نیازی به واریز این مبلغ ندارد.

این تفاوت نظر نشان می‌دهد که الزام یا معافیت از پرداخت این مبلغ می‌تواند به رویه واحد اجرای احکام مربوطه بستگی داشته باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

اختلاف نظر در پرداخت ده درصد مزایده مهریه

میان وکلا در خصوص الزام محکوم‌له به واریز ده درصد بهای مزایده اختلاف نظر هست. گروهی از وکلا معتقدند طبق قوانین مزایده همه شرکت‌کنندگان از جمله محکوم‌له باید این مبلغ را بپردازند یا در صورت عدم شرکت، منتظر فروش مال و دریافت طلب خود بمانند. در مقابل، گروهی دیگر تصریح کرده‌اند که چون متقاضی خود محکوم‌له است، نیازی به تودیع ده درصد ندارد. بنابراین پذیرش این موضوع تا حد زیادی تابع تصمیم و رویه واحد اجرای احکام پرونده شماست.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۶ سال پیش
رضا مرادخانی

کارشناس حقوقی

۳ مشاوره موفق

باسلام
کاربر گرامی در صورت شرکت درمزایده توسط شما میبایست طبق قانون مزایده اعمال گردد وده در صد باید پرداخت گردد و میتوانید که شرکت نکنبد واجازه بدهید که مزابده انجام وپول حاصل از آن به شما پرداخت گردد.

پرتو محمدی ۶ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰ · ۲ مشاوره موفق

سلام در خصوص محکوم له نیازی نیست ۱۰ درصد تودیع شود

رامین رضایی ابهری
رامین رضایی ابهری
۶ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۶ · ۱۶۱ مشاوره موفق

خیر برای محکوم له نیازی نیست

آسیه فتاحی امیردهی ۵ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۳٬۳۷۱ مشاوره موفق

۱۰درصد بایستی پرداخت گردد

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
مجتبی عاشوری
مجتبی عاشوری
۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۴۹۰ مشاوره موفق

با درود ده درصد باید پرداخت شود

علی اصغر نادری ۵ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱۱۹ مشاوره موفق

با سلام
باید ده درصد پرداخت شود

۶۳ وکیل متخصص مهریه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال