بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

ایا صاحب خانه میتواند بگوید او اصلا اینجا نیست و احضاریه دادگاه را تحویل نگیرد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۲ پاسخ ثبت شده

من از فردی سفته دارم که محل اقامت موقت (خانه دوستش) خود را در ان نوشته میخواستم بدانم ایا صاحب خانه میتواند بگوید او اصلا اینجا نیست و دعوتنامه دادگاه را تحویل نگیرد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

صاحب‌خانه می‌تواند از دریافت احضاریه خودداری کند و بگوید فرد در آنجا حضور ندارد. برای ابلاغ دادگاه، اقامتگاه دائمی ملاک است و ارسال احضاریه به اقامتگاه موقت یا نامشخص ثمری ندارد.

این وضعیت کلی است، اما اینکه دادگاه ابلاغ را بپذیرد یا نه، به نشانی ثبت‌شده و امکان شناسایی اقامتگاه اصلی بدهکار بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان امتناع صاحب‌خانه از دریافت احضاریه

صاحب‌خانه می‌تواند از تحویل گرفتن احضاریه دادگاه خودداری کند و اعلام کند که فرد مورد نظر در آنجا سکونت ندارد. طبق نظر کارشناسان، ملاک اصلی برای ابلاغ و احضاریه دادگاه، اقامتگاه دائمی شخص است. بنابراین ارسال احضاریه به محلی موقت یا اقامتگاهی که مشخص نیست، بی‌نتیجه خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

سارا علیپور ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۴۸۳ مشاوره موفق

سلام
بله میتواند از دریافت امتناع نماید.

حسین ملکی فرد ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

اقامتگاه دائمی ملاک احضاریه دادگاه است. فلذا احضاریه در اقامتگاه نامشخص بیهوده است.

۱۴ وکیل متخصص سفته آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید