امکان فسخ یا ابطال معامله ملک بابت نپرداختن ثمن‌ معامله توسط خریدار

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۱ #28397802

با سلام، من زمینی رو با قولنامه عادی به عروسم فروختم حدود ۱۰ سال پیش و در قولنامه نوشتم که فروختم ولی پول زمین رو پرداخت نکرد تا حالا،
لازم به ذکر است که در قولنامه راجع به اینکه پول گرفتم یا خیر یا دریافت پول ، چیزی ننوشتیم. حالا عروسم قصد طلاق گرفتن از پسرم رو داره، آیا با توجه به اینکه عروسم پولی بابت زمین بهم نداده، راهی برای باز پس گیری زمین وجود دارد؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مبایعنامه ابطال نمی شود اما می توانید دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید

سلام مطابق توضیحات ثمن‌ مندرج در مبایعنامه قابل مطالبه است مگر صوری بودن معامله یا هبه را اثبات کنید

باسلام، فسخ بر مبنای خیار تاخیر ثمن موضوعیت ندارد و تنها راه شما نسبت به ثمن معامله این است که دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.
اگر در قالب هبه بوده می توانید رجوع از هبه را مطرح کنید

سلام شما نهایتا بتوانید مطالبه وجه و تقاضای پرداخت ثمن معامله را بخواهید

سلام نپرداختن ثمن از موارد بطلان معمله نیست .میتوانید دادخواست مطالبه ثمن معامله مطرح کنید . بهتر است از نزدیک با همکاران ملاقات نمایید تا مبایعه نامه بررسی گردد

سلام
زمین برای عروس شما است
و اگر مدعی هستید که پولی بابت این زمین داده نشده باید دادخواست مطالبه وجه بدهید
و اگر هم مدعی هستید که زمین را هبه کردید
یک اظهار نامه ارسال کنید و از هبه رجوع منید

با سلام
بعید است با توجه به گذشت زمان طولانی شما بتوانید ماشین را پس بگیرید و احتمالا فقط بتوانید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.