آیا میتوانم به رای قطعی کیفری اعتراض کنم؟
سلام وقت بخیر. من از خانمی بابت ۶۰ گرم طلا شکایت کردم و بعد از گذشت ۲ سال که خود را شخصی مطلقه معرفی کرده بود، ناچار به شکایت شدم. به محض اطلاع از شکایت، او نیز شکایتی به اتهام مزاحمت تلفنی علیه من مطرح کرد. متوجه شدم این خانم همسر دارد و به دروغ خود را مطلقه جا زده بود. شکایت او با ارائه تعدادی اسکرینشات به دادگاه صلح مطرح شد و از طرف شوهرش نیز شکایت شد. با توجه به اینکه شماره تلفن به نام شوهرش نبود، قرار موقوفی تعقیب به علت عدم سمت صادر شد.
اما قاضی پرونده من را احضار و قرار کفالت غیرقانونی برایم صادر کرد. علیه قاضی در دادسرای انتظامی قضات طرح دعوی کردم. قاضی شوهر آن خانم را تحریک کرد تا زنش شکایت را مجدد مطرح کند و شکایت توسط همسر اقامه و در همان شعبه رسیدگی شد. قاضی در پرونده جدید، با وجود شاهد و وکیل من، اعلام کرد که تا مرا به اشد مجازات محکوم نکند نخواهد نشست و حتی اظهارات شهود را ثبت نکرد. صرفا به دلیل اینکه خط تلفن به نام من بود و مواجهه حضوری و بررسی گوشی طرف دعوا انجام نشد، من به سه ماه حبس تعزیری محکوم شدم و رای قطعی شد.
لطفا راهنمایی فرمایید در خصوص این موضوع که رای قطعی شده، راهکار اعتراضی چیست و شکایت بنده هنوز با قاضی در دادسرای انتظامی قضات در دست رسیدگی است. آیا رای امکان فرجامخواهی کیفری دارد؟