بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا جراحتی که باعث عدم رویش مو می شود دیه مجزا دارد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۳ پاسخ ثبت شده

با عرض ادب و احترام.
ممنون میشم جواب سوال من رو بدین. من یک تصادف داشتم. حدود یک سوم ابروم پاره شد و دکترها مجبور شدن پوست بالا و پایین ابرو رو به هم بخیه کنن تا شکاف ایجاد شده ترمیم بشه. این بخش از ابروی من دیگه مو در نمیاره و مشخص شده. بعد از مراجعه به پزشکی قانونی برای ابروی من نوشتن جراحت بخیه شده ابرو (دامیه). این درست بوده؟ نباید برای بخشی که مو در نمیاره جداگانه دیه در نظر بگیرن؟
بعلاوه وقتی توی صورت چندین جای بخیه و پاره گی هست نباید ارش برای زیبایی هم در نظر بگیرن؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدین.

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

عدم رویش موی ابرو و آسیب به زیبایی چهره علاوه بر دیه جراحت، مشمول ارش جداگانه است که بر اساس میزان و سطح آسیب محاسبه می‌شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

تعلق ارش جداگانه برای موی ابرو و زیبایی

عدم رویش مجدد موی ابرو و آسیب به زیبایی صورت دیه و ارش جداگانه دارد و تنها به دیه جراحت بخیه محدود نمی‌شود. پزشکی قانونی معمولاً در پایان دوره درمان و با ارزیابی آثار ماندگار زخم، نسبت به تعیین ارش زیبایی و مو اعلام نظر می‌کند. اگر طول درمان شما به پایان رسیده و این موارد در گواهی اولیه قید نشده است، باید از طریق دادسرا درخواست کنید تا پزشکی قانونی را برای تعیین ارش مو و زیبایی دوباره مأمور بررسی کند.

منابع: قانون مجازات اسلامی، مواد ۵۸۱ و ۵۸۳

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
علی امراللهی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۳ مشاوره موفق

با سلام. دیه جداگانه دارد. منتها با عنایت به اینکه بسته به میزان بهبودی و آثار به جامانده با ید اعلام نظر شود پزشکی قانونی در اخرین معاینه و پس از پایان اعلام خاتمه درمان نسبت به تعیین ارش زیبایی و درصد از بین بردن موی ابرو اعلام خواهد کرد. چنانچه خاتمه درمان اعلام شده از دادسرا تقاضای اعلام نظر پزشکی قانونی را در این خصوص بخواهید.

مصطفی عباسی
مصطفی عباسی تأیید‌شده
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۱۶۱ مشاوره موفق

با سلام ارش زیبایی زخم های صورت بایستی جداگانه محاسبه و تعیین ارش شود. از دست دادن موی ابرو هم به نسبت سطح، ارش
هم از بعد مو و هم از بعد زیبایی دارد. ماده ۵۸۱ و ۵۸۳ قانون مجازات

سید روح اله معزی
سید روح اله معزی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴ · ۲۱ مشاوره موفق

سلام مطابق آسیب به زیبایی بدن ارش دارد . عدم رویش مو به نسبت دیه عضو ( ابرو ) ارش دارد . اگر در گواهی پزشکی قانونی به آن اشاره نشده باید از دادسرا بخواهید تا به پزشکی قانونی اعلام کند که نسبت به این موارد هم اظهار نطر نماید .

۳۱۰ وکیل متخصص دیه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال