بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا برای پرونده مختومه شده وقت نظارت تعیین میشود؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

چند ماه پیش از یکی به جرم کلاهبرداری شکایت کردم ولی بعد ۵ ماه دادگاه نیابت نوشته متهم شناسایی نشده و پرونده مختومه شده است.و همچنین تو روند کار پرونده وقت نظارت دیگری تعیین شده است برای پرونده. وقتی هم که رفتم دادگاه بپرسم روند پرونده چگونه گفتن اظهار نامه به دادستان فرستاده شده است

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

پرونده به دلیل عدم شناسایی متهم مختومه کامل نمی‌شود بلکه موقتا بایگانی یا متوقف می‌شود و تعیین وقت نظارت برای پیگیری همین روند است. با شناسایی متهم یا ارائه دلایل جدید، پرونده مجددا به دستور دادستان به جریان می‌افتد.

وضعیت پرونده شما به نوع قرار صادره و علت ارجاع آن به دادستان بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

پرونده با عدم شناسایی متهم کاملا مختومه نمی‌شود

پرونده در صورت عدم شناسایی متهم به طور کامل مختومه نمی‌شود و بازپرس نمی‌تواند به صرف مخفی بودن یا عدم دسترسی به متهم تحقیقات را متوقف کند. در این شرایط پرونده موقتا بایگانی شده یا قرار توقف تحقیقات صادر می‌شود و تعیین وقت نظارت نیز به همین منظور است. پرونده‌ها برای اعلام نظر یا موافقت به دادستان ارسال می‌شوند و شاکی حق اعتراض به قرار صادره را دارد. هر زمان هویت متهم کشف شود یا دلایل و مدارک جدیدی ارائه دهید، پرونده به دستور دادستان مجددا به جریان خواهد افتاد.

منابع: بند (ن) ماده ۳ اصلاحی قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
مصطفی عباسی
مصطفی عباسی تأیید‌شده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۱۶۱ مشاوره موفق

با توجه به عدم شناسایی متهم پرونده موقتا بایگانی میشود و مختومه کامل نمیشود.بازپرس نمی‌تواند به عذر آنکه متهم معین نیست، مخفی شده و یا دسترسی به او مشکل است، تحقیقات خود را متوقف کند. در جرایم تعزیری درجه چهار، پنج، شش، هفت و هشت، هرگاه با انجام تحقیقات لازم، مرتکب جرم معلوم نشود و دو سال تمام از وقوع جرم بگذرد، با موافقت دادستان، قرار توقف تحقیقات صادر و پرونده به‌طور موقت بایگانی و مراتب در مواردی که پرونده شاکی دارد، به شاکی ابلاغ می‌شود. شاکی می‌تواند ظرف مهلت اعتراض به قرارها، به این قرار اعتراض کند. هرگاه شاکی، هویت مرتکب را به دادستان اعلام کند یا مرتکب به نحو دیگری شناخته شود، به دستور دادستان موضوع مجددا تعقیب می‌شود. در مواردی که پرونده مطابق قانون به‌طور مستقیم در دادگاه مطرح شود، دادگاه راسا، مطابق مقررات این ماده اقدام می‌کند.

زهره کشاورزی
زهره کشاورزی تأیید‌شده
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۲٬۸۳۱ مشاوره موفق

توجه به عدم شناسایی متهم پرونده موقتا بایگانی میشود و مختومه کامل نمیشود.بازپرس نمی‌تواند به عذر آنکه متهم معین نیست، مخفی شده و یا دسترسی به او مشکل است، تحقیقات خود را متوقف کند. در جرایم تعزیری درجه چهار، پنج، شش، هفت و هشت، هرگاه با انجام تحقیقات لازم، مرتکب جرم معلوم نشود و دو سال تمام از وقوع جرم بگذرد، با موافقت دادستان، قرار توقف تحقیقات صادر و پرونده به‌طور موقت بایگانی و مراتب در مواردی که پرونده شاکی دارد، به شاکی ابلاغ می‌شود. شاکی می‌تواند ظرف مهلت اعتراض به قرارها، به این قرار اعتراض کند. هرگاه شاکی، هویت مرتکب را به دادستان اعلام کند یا مرتکب به نحو دیگری شناخته شود، به دستور دادستان موضوع مجددا تعقیب می‌شود. در مواردی که پرونده مطابق قانون به‌طور مستقیم در دادگاه مطرح شود، دادگاه راسا، مطابق مقررات این ماده اقدام می‌کند.

مرتضی ابراهیمی زیولایی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۵ · ۱۵ مشاوره موفق

سلام
هرگاه با انجام تحقیقات لازم، مرتکب جرم معلوم نشود و دو سال تمام از وقوع جرم بگذرد،
با موافقت دادستان، پرونده به‌طور موقت بایگانی و مراتب به شاکی ابلاغ می‌شود
شما می‌توانید ظرف مهلت اعتراض به قرارها، به این قرار اعتراض کنید.
هرگاه هویت مرتکب را به دادستان اعلام کنید یا مرتکب به نحو دیگری شناخته شود،
به دستور دادستان موضوع مجددا تعقیب می‌شود.و پرونده به جریان می‌افتد

فرهاد امینی
فرهاد امینی
۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۵٫۰

بر اساس بند (ن) ماده ۳ اصلاحی قانون تشکیل دادگاه عمومی و انقلاب که « بعد از کشف دلائل جدید که در این‌صورت فقط برای یک مرتبه می‌توان به درخواست دادستان وی را تعقیب نمود» پرونده مجددا به جریان می‌افتد که این‌جا بر اساس قانون دادگاه صلاحیت رسیدگی به پرونده دارد.

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
امیر ضیغمی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

شما بایستی مدارک جدید برای شناسایی متهم ارائه نمایید و اعاده دادرسی نمایید در غیر اینصورت راهی ندارد .

۶ وکیل متخصص کیفری آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید