آیا با این شرایط امکان رای به نفع طرف مقابل هست؟
با سلام
بزرگواران سوالی دارم. حراست ما در شرکت با کمک دوربین مداربسته و نگهبان جلوی در هنگام خروج از محل کارم به بنده مظنون شدن و علیه من شکایت کرده که فلانی کالای مورد نظر را داخل کیسه ای قرار داده و از محل کار با عجله خارج شده است.
در حالیکه داخل کیسه بنده اقلام خوراکی و ناهار بود و حتی همکارانم میدانند که داخل آن کیسه چه بوده و گفتن که که در صورت نیاز ما شاهد ماجرا هستیم. بنابراین من به دادسرا و آگاهی رفتم و همین موارد را توضیح دادم. چقدر امکان دارد قاضی به نفع مدیر شرکت ما رای صادر کند؟ میگویند مدیر با قاضی دوست هست!
لطفا در صورت امکان راهنمایی کنین.
ممنونم
بار اثبات جرم بر عهده شاکی است و او باید دلایل محکمهپسند ارائه دهد، بنابراین صرف خروج با عجله جرم تلقی نمیشود و ادعای دوستی با قاضی نیز با توجه به مراحل متعدد رسیدگی جای نگرانی ندارد.
این یک قاعده کلی است و نتیجه نهایی پرونده شما به مستندات و فیلمهای موجود در پرونده بستگی دارد.