بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا امکان مطالبه دیه ی پدر فوت شده ام بعد از ۴ سال وجود دارد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

سلام وقت بخیر
پدر من در حالی که در حال پنچرگیری بود لاستیک تریلی ترکید و به قفسه سینه ش برخورد کرد و موجب فوتش شد و در اون لحظه هیچ شخصی پشت فرمون نبود و ماشین ثابت بوده و گواهینامش هم مدتی بود اعتبارش تمام شده بود، با دوندگی های زیاد متاسفانه شرکت بیمه زیر بار پرداخت خسارت نرفت و گفت چون راننده پا به رکاب نبوده، شامل بیمه نمیشه، الان نزدیک ۴ سال میگذره.
آیا میشه کاری کرد؟
مرسی از راهنمایی اساتید

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

با توجه به شرایط حادثه و ثابت بودن خودرو هنگام پنچرگیری، وکلا معتقدند این مورد تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار نمی‌گیرد و شکایت مجدد حتی پس از ۴ سال به نتیجه نمی‌رسد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان مطالبه خسارت فوت در حادثه پنچرگیری

طبق نظر وکلا، در شرایطی که خودرو متوقف بوده و کسی پشت فرمان نبوده است، این سانحه مشمول تعهدات بیمه شخص ثالث نمی‌شود. مانع اصلی در پرونده شما گذشت ۴ سال یا مرور زمان نیست، بلکه عدم شمول قوانین بیمه بر حادثه مذکور است. نقص‌های مکانیکی، استهلاک و حوادث خارج از حرکت خودرو معمولاً تحت پوشش بیمه ثالث قرار نمی‌گیرند. به همین دلایل، پیگیری مجدد برای دریافت دیه از بیمه به احتمال بسیار زیاد نتیجه‌ای نخواهد داشت.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

هادی رستمی
هادی رستمی
۷ سال پیش

دکترای حقوق

۵٫۰

بحث سر مرور زمان چهارساله نیست
وقتی طبق قوانین بیمه به پدر شما بیمه تعلق نمی گیرد شکایت مجدد هم نتیجه ای نخواهد داشت

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

مواردی که در آن نمی‌توان از بیمه شخص ثالث استفاده نمود:

·       رانندگی در حالت عدم هوشیاری: زمانی که راننده تحت تاثیر الکل یا مواد مخدر است، بیمه هزینه ای پرداخت نمی‌کند.

·       تصادف ساختگی: اگر تصاف عمدا ایجاد شده باشد، تحت پوشش بیمه قرار نخواهد گرفت.

·       دلایل دیگر: اگر بیمه خودرو در زمان حادثه منقضی شده است، شرکت بیمه ادعای خسارت را نمی‌پذیرد. همچنین استهلاک معمول خودرو با گذر زمان، نقص‌های مکانیکی یا الکتریکی، صدمات متعاقب و رانندگی خارج از محدود جغرافیایی مشخص شده هیچکدام تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار نمی‌گیرند.

سید روح اله معزی
سید روح اله معزی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۴ · ۲۱ مشاوره موفق

سلام . خیر به ایشان دیه تعلق نمی گیرد .

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
علی زنجانی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۲ مشاوره موفق

با سلام
بعید بنظر میرسد بتوانید به نتیجه برسید

۲۰ وکیل متخصص دیه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال