منع ادامه کار بدلیل تست مثبت اچ ای وی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۱۹ #61714973

اگر تست مثبت اچ آی وی مانع از ادامه کار باشد (شغلی که به کارت سلامت نیازمند است) تکلیف فرد بیمه شده تامین اجتماعی چیست؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود فراوان
با توجه به توضیحات بایستی به شغل دیگری که نیاز به کارت بهداشت نداشته باشد مشغول گردد ، سوابق بیمه به قوت خود باقیست و در صورت بیکاری میتوانید از حق بیمه بیکاری اخذ نمایید .

بادسلام،به سوابق بیمه خللی وارد نمی شود می توان بیمه بیکاری دریافت کند یا شغل دیگری پیدا کند.

سلام
بیمه نعلق میگیرد و اگر در آن مرکز مشغول به کار باشید میتوانید از مرخصی استفاده نمایید تا بهبودی حاصل گردد.

با سلام
معمولا به دلیل این بیماری کسی از کار کردن منع نمی شود و می تواند در جای دیگری مشغول به کار شود. در نهایت اگر کار دیگری هم نتواند پیدا کند سوابق بیمه قبلی به قوت خود باقی است و می تواند از بیمه بیکاری استفاده کرده یا برای خودش شخصا بیمه رد کند.

باسلام تازمانیکه مشغول به کاربوده ایدکه بیمه تعلق میگیردپس ازآن هم میتوانیدازبیمه بیکاری استفاده کنید

با سلام ، به سوابق بیمه خللی ایجاد نمی کند ، جای دیگری مشغول به کار شود ، بیمه برایش رد کنند ادامه می یابد یا خودش بپردازد