دادخواست ورشکستگی شرکت از طرف طلبکاران را چگونه بیاد تنظیم کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۷۲ #61657797

سلام (این سوال چند بار پرسیدم عکس جواب دادین؟؟؟؟) من طلبکارم میخواهم به مطالباتم برسم حالا در خواست ورشکستگی شرکتی مورد نظر دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینجانب از شرکت پیمانکار(با مسئولیت محدود) مطالبات مالی دارم تا الان به مطالباتم نرسیدم الان بیش از ۱.۵سال هست من بعد صدور اجراییه کلیه مراحل استعلام بانکی انجام دادم و حتی با دستگاه اجرایی(کارفرما اصلی)تسویه حساب کرده حساب این شرکت خالی هست
حالا میخواهم دادخواست ورشکستگی شرکت انجام دهم مراحل چگونه انجام میشود؟وچه مدت طول میکشد؟آیا به مطلباتم میرسم؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که هدف شما از ارایه دادخواست ورشکستگی رسیدن به طلبتان باشد راه درستی نیست در صورتب که مدارک دال بر ذیحقی شما باشد دادخواست مطالبه وجه باید ثبت نمایید.

با سلام
بنا به فرمایشات شما بزرگوار و نیز پیچیده گی امر ، تنها راه شما اخذ وکیل خبره در این امر میباشد که بتواند تمامی مراحل قانونی و پیچ و خم ان را براحتی پشت سر بگذارد و حقوق شما را مطالبه نماید
موفق باشید

با درود فراوان
بهتر است وکیل اخذ نمایید .

سلام با صدور دادخواست اعلام ورشکستگی که پولی به شما نمی دهند . اگر بتوانید اثبات کنید که ور شکسته به تقلب یا تقصی هستند جنبه کیفری دارد و ممکن است از این طریق و تحت فشار گذاشتن اعضای شرکت به طلب خود برسید و در هر حال می توانید اموال اعضا را توقیف کنید . باید مستندات طلبتان هم بررسی شود . برای مشاوره دقیق با یک وکیل تماس بگیرید