شکایت از کارفرما بابت آسیب وارده به چه صورت انجام میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۲۶ #09088780

من در معدن سنگ به عنوان سرویسکار مشغولم که طی حادثه رانندگی در ساعت کاری و به درخواست سرپرست معدن دچار سانحه گردیده و خسارات جانی شدید دیده ام و بعد از ترخیص متوجه شدم که بیمه من را رد نکردند والانم حاضر به پرداخت ریالی نیستند

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تحت عنوان ایراد صدمه بدنی غیرعمدی ناشی از کار شکایت کنید

با سلام و درود . شما میبایست به عنوان ایراد صدمه بدنی غیر عمد ناشی از کار از کارفرما شکایت نمایید .

سلام تحت ایراد صدمه بدنی غیرعمدی ناشی از کار شکایت کنید

شکایت کیفری ایراد صدمی بدنی غیر عمدی به طرفیت ایشان مطرح کنید

از کارفرما به اتهام ایراد صدمه بدنی غیرعمد شکایت کنید.

باسلام برای بیمه میتوانید به اداره کار مراجعه کنید و همچنین از کارفرما تحت عنوان صدمه غیر عمد شکایت کنید

بادرودوسلام با عنوان صدمه بدنی غیر عمدی قابلیت شکایت دارد.