اگر ایشون با استفاده از پارکینگ مزاحم خودش جلوی رفت و آمد از راه پله و آسانسور رو بگیرن، میتونیم پارکینگش رو ابطال کنیم؟
سلام، وقت بخیر یک سوال حقوقی مربوط به آپارتمان مسکونی داشتم.یکی از همسایگان ۴ سال هست که تو محوطه مشاع پارکینگ ماشینش رو پارک میکنه و هر بار هم ساکنین ازش سند پارکینگ خواستن نیاورده نشون بده. بعد از ۴ سال جدیدا متوجه شدیم که در اصل پارکینگ ایشون یک پارکینگ مزاحم هست که جلوی راه پله و آسانسور قرار داره و در سند هم قید شده پارکینگ مزاحم و هیچ از یک ساکنین از این قضیه باخبر نبودن و هیچ رضایتی از هیچ همسایه ای نداره. ایشون ۴ ساله با تصمیم خودش و بدون گرفتن رضایت دیگر ساکنین، در محوطه مشاع پارکینگ جایی رو برای پارک ماشین خود انتخاب کرده و در بخشی که تو سندش پارکینگ مزاحم هست موتورش رو پارک میکنه و تو پاگرد راه پله هم دوچرخه پارک کرده.حالا سوال ما اینه: ما میتونیم غرامت این ۴ سال سوء استفاده از مشاعات رو بگیریم؟ و اینکه اگر ایشون با استفاده از پارکینگ مزاحم خودش جلوی رفت و آمد از راه پله و آسانسور رو بگیرن، میتونیم پارکینگش رو ابطال کنیم؟چون ایشون با وجود شرایطی که خدمتتون عرض کردم، همیشه از بقیه ساکنین طلبکارن.
و سوال دیگه اینکه اگر ایشون با علم به این موضوع به پارک ماشین خود در بخش مشاعات پارکینگ ادامه دهد آیا میتوان از ایشان شکایت کرد؟