دادگاه تجدید نظر حضوری برگزار میشه یا غیر حضوری؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵,۶۴۱ #66569251

سلام. ..

اگر غیره حضوری باشه میشه حضوری برگزار بشه ..... یکی هم شاهد باید قبل از دادگاه برگه ایی مثلا استشاد امضاء کنه به دادگاه داد تا تجدید نظر احضار بکنه شاهد را یا چطوری میشه شاهد به تجدید نظر برد .. دادگاه خانوادگی باشه اعضا ی خانواده میتونن تو تجدید نظر به عنوان شاهد شرکت کنند یا قبول نیست قانونن

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اصولا‌ رسیدگی در‌ مرحله تجدیدنظر‌ بصورت غیابی است مگر اینکه به تشخیص دادگاه ضرورت اخذ توضیح لازم باشد‌.

سلام خیر لذا اگر تشخیص دادگاه تجدید نظر باشد بله

شما باید درلایحه تجدیدنظرخواهی به گواهی شهوداستنادکنید وتقاضای استماع شهادت شهودنماییداگر بردادگاه تجدیدنظر محرز شود جلسه دادرسی تشکیل میدهد

درود
تشکیل جلسه بستگی به شعبه تجدید نظر دارد. اکثرا تشکیل جلسه نمی دهند.

دادگاه تجدید نظر بدون حضور رای صادر می کند.مگر حضور طرفین را لازم بداند و یا حضور شاهد های معرفی شده .

درود بر شما، معمولا تجدیدنظر غیرحضوری برگزار خواهد شد، مگر به صلاحدید قاضی اخذ توضیحات و حضور طرفین نیاز باشد.

با سلام
دادگاه تجدیدنظر معمولا بدون حضور رسیدگی و تصمیم گیری میکند و در صورت نیاز به حضور تعیین وقت میشود