بابت دزدیده شدن ارز دیجیتال چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۹ #99963569

متاسفانه اطلاعات کیف پولم و ارز دیجیتالم حدود یک ماه پیش به یه نفر که اطمینان داشتم دادم و الان ارزامو دزدیده و متاسفانه دیدم تمام پیام های واتساپ که شامل اطلاعات ارزی بود که براش فرستادم پاک کرده و ارزامو به یک ادرس و از اون یک ادرس به سه ادرس دیگه با ای پی المان فرستاده شده من مطمئنم این طرف ورداشته اما مدرکم که شامل همون اطلاعات بود پاک کرده بنظره شما با توجه به توضیحات بعد از شکایت چند درصد احتمال برد با من هست خیلی برام مهم هست بدونم چقدر شانس دارم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اقامه شکایت درا ین راستا منوط به ارائه ادله قوی مثبته می باشد و در صورت داشتن ادله کافی از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید

متاسفانه دلایل کافی برای اثبات اتهام انتسابی به ایشان ندارد

با سلام.
برای اثبات ادعای خود باید دلایل و مستندات محکم داشته باشید. حتی اگر اسکرین شات پیام ها را در اختیار دارید میتوانید بدوا شکایت را ثبت کنید ولی قطعا برای اثبات نهایی نیاز به مستندات محکمه پسند دارید.

سلام و درود
پیام ها و اطلاعات ارسال شده از طریق واتساپ بوسیله شخص فرستنده قابلیت حذف و پاک شدن دارد و این قابلیت فقط در تلگرام می باشد که گفتگوها و چت ها از بوسیله هر دو نفر ( فرستنده و گیرنده ) می توانند حذف و پاک کنند مگر مدت زمان زیادی سپری شده باشد

برای شکایت علیه اون شخص باید دلایل قانونی اثبات جرم رو داشته باشید والا محکمه پسند نیست بخصوص اینکه خود شما با اراده خودتون رمز رو در اختیارش قرار داده اید ولیکن اگر بتونید اطلاعات واتس اپ رو بازیابی کنید امکان قانع کردن قاضی وجود داره