چه اقدامی جهت توقیف فیزیکی خودرو باید انجام داد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۴ #99952333

سلام باتوجه به شکایت سیستمی پلاک وغیرقابل نقل وانتقال بودن درسامانه راهور وعدم حضور رفع توقیف از دادگاه توقیف کننده پلاک که اینجانب به‌عنوان ‌شخص ثالث تقاضای اعتراض ثالث اجرای ثبت کردم وهنوز رفع توقیف نشده درشعبه بدو دعوای اثبات مالکیت خواهان رد و در ثبت در تجدید نظر حکم به الزام به سند صادر ولیکن طی لایحه ای مبنی بر اینکه صاحب سند که متواری ومجهول المکان بوده واینجانب انتقال اجرای سند قطعی بنامم خورده، در رای تجدید نظر که به نفع متصرف فعلی که غیر قانونی خریداری کرده صادر ولیکن اجرائیه به وقت نظارت ۳ماه آینده مشخص شده نتیجه چه خواهد شد، وچه اقدامی جهت توقیف فیزیکی خودرو باید انجام داد، کامیونت کمپرسی درمعادن باهاش کارمیکنند

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید ابتدا درخواست توقیف فیزیکی خود را بنمایید

باسلام
باتوجه به اینکه رفع توقیف نشده درخواست توقیف فیزیکی خودرو را به راهور دهید.

با درود تقاضای توقیف فیزیکی نیز بنمایید لکن باید خودرو را به مامورین نشان دهید.

درخواست توقیف فیزیکی خودرو را به اجرای احکام تقدیم نمایید

سلام.در خواست توقیف فیزیکی نمایید .....

با سلام
شما می توانید در خواست توقیف فیزیکی بدهید تا راهور توقیف کرده و به پارکینگ منتقل کند