چه مقدار ضرر و زیان به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۷۱ #99916536

باسلام اسفند ۱۴۰۰ مغازه ای به ارزش دومیلیارد و پانصد میلیون خریدم که نسقی بود و فروشنده مدارکی به من نشون داد که فقط ۲۵۰ میلیون خلافی داره و مشکل دیگه ندارد.و دومیلیارد رو پرداخت کردم و پانصد میلیون مانده بود مشکوک شدم که مدارک جعلی باشد و به شهرداری مراجعه کردم و متوجه شدم که ملک تخریب دارد و حکم دیوان و ماده ۱۰۰ دوباره تخریب تایید شده است و اینکه پارکینگ رو به صورت مغازه تجاری به من فروخته است.از تیرماه شکایت کردم.ولی پولم رو پس نمیدهد.میخواستم بدونم تا روز دادگاه معمولا چقدر زمان میبرد و چه مقدار ضرر زیان به من تعلق میگیرد و فروشنده چه مجازاتی میشود

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید قرارداد شما بررسی شود.

سلام وقت بخیر
اظهارنظر در این خصوص نیاز به بررسی قرارداد منعقد شده دارد.

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

قرارداد تنظیمی فی مابین طرفین باید به دقت بررسی شود . ضمن اینکه مشخص نکرده اید که آیا شکایت کیفری مطرح کرده اید و یا دادخواست حقوقی ؟ و با چه عنوانی ؟

بهتر است قرارداد و مستندات شما بررسی شود

مفاد قرارداد شما بایستی مورد بررسی قرار گیرد

با سلام
اظهارنظر در اینخصوص نیازمند بررسی مفاد قرارداد و دادخواست تقدیمی است.