آیا در دادگاه تجدید نظر میشود رای را تغییر داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۱ #99904160

عرض ادب خدمت اساتید محترم،
به صورت مختصر موضوع رو کطرح میکنم خواهش میکنم کمکم کنید بنده در سال ۹۶ با معرفی یکی از همکاران که به گفته خود با ثبت نام و به صورت قانونی در دانشگاه ثبت نام و مدرک گرفته مرا معرفی و با توجه به اینکه ۳ ترم قبلا درس خوانده بودم و رها کرده بودم قرار بر این شد فقط یک ترم ثبت نام و مدرک دریافت نماییم که به صورت مدرک بدون امتحان پس از ۶ ماه دریافت و ایشان گفتند کسی را جای شما گذاشته ایم امتحان داده است من شک کرده و مدرک را تحویل محل کار خود ندادم ولی همکارانم داده و حقوق و مزایا دریافت نموده اند اکنون جاعل دستگیر و شرکت ما به جز از من از بقیه همکاران به تعداد ۶ نفر که استفاده کردن شکایت کرده بنده نامه را رویت کردم که در مقابل اسم من نوشته شده بود ارائه نداده است . حال در حکم دادگاه ۲ میلیون جریمه نقدی برای استفاده از سند مجهول و ۲ سال حبس جهت جعل مدرک تحصیلی به همه ما دادند و در خصوص تحصیل مال ار طریق نامشروع مبلغ ۳ میلیون و رد مال! در حالی که بنده نه جاعل بودم و نه از سند مجعول استفاده نمودم و نه حقوق و مزایا و یا امتیازی دریافت نمودم ، حال آیا در دادگاه تجدید نظر میشود رای را تغییر داد .

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حسب اعتراض به عمل امده و ادله مستند دعوا امکان تغییر رای بدوی وجود دارد

با سلام
بله حتما میشود زیرا نه جاعل شما بودید نه اینکه از آن استفاده کردید نه مالی به دست آوردید احتمالا دادگاه در مورد شما اشتباه کرده و متوجه نشده است
فقط قضات تجدیدنظر رو توجیه کنید

با سلام در مهلت مقرر از رای شکایت کرده و دلایل خود را شرح دهید؛ بله امکان تغییر رای در دادگاه تجدیدنظر متصور است.