آیا اگر برای رابطه نامشروع شوهرم با زنی مطلقه شلاق بریده شود ، حق طلاق ایجاد نمی کند ؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۴۲۴ #999

باید در ادامه خدمت شما عرض کنم که در این پرونده گزارشی از پلیس به دادگاه ارائه داده ام که نشان می دهد در تاریخی مشخص زنی کفش به دست به محض دیدن پلیس از منزل ما فرار می کرده که سر وصدای من ناشی از کتک خوردن بوسیله شوهرم هم برای فراری دادن زن مذکور شنیده می شده ک دیه آن هم صادر شد . آیا وجود این گزارش در پرونده حکم را برای دادن حق طلاق در آینده سنگین می کند ؟

لازم به ذکر است به محض دستگیری شوهرم با آن زن مطلقه در جاده خلوت اقدام به کتک کاری پلیس جهت فرار از مهلکه کردند که پلیس هم همه اینها را به دادگاه شهادت داده است و نام و نشان و هویت درست آن زن را که صیغه او هم نبوده متذکر شده است .

اگر حق طلاق می دهد عنوان کنید که در دادگاه خانواده چه چیزی باید به حاکم عارض شوم که دیگر بهانه نیاورد چون دفعه سومی است که قاضی ب من حق طلاق نمی دهد . زیرا الان سه سال است جدا زندگی می کنیم و تقاضای طلاق می دهم ....

خواهشمندم جواب سوال من را ایمیل کنید زیرا وقت و توان داشتن اینترنت را ندارم ک همه سوالات شما را بخوانم تا مورد مشابه خودم را پیدا کنم .

با سلام

رابطه همسرتان صرفا رابطه نامشروع به حساب آمده و به علت اینکه عقد نکاحی اعم از دایم یا موقت مابین آن دو منعقد نشده از این باب برای شما حق طلاق بوجود نمی آید ولی می توانید با استناد به گواهی پزشک قانونی و شهادت شهود عسر و حرج خود را ثابت کرده و از این طریق برای طلاق اقدام نمایید.

موفق باشید

پاسخ داده شده از جواب شما بسیار متشکرم که دلسوزید . لطف کنید بفرمایید اگر شلاق بریده شود طبق بند 9 حق طلاق ایجاد نمی کند ؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .طلاق به درخواست زوجه منوط به اثبات عسر وحرج وی می باشد

با سلام
جهت طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید
در صورت راهنمایی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید

باید برای طلاق عسر و حرج خود را ثابت کنید

با سلام شما برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کنید ...البته موارد فوق مجازات خاص خود را دارد و در دادگاه می تواند به قاضی کمک کند ....

زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند.

با درود رویه متفاوت است اصولا خیر

با سلام و عرض ادب . دادخواست طلاق رو از طریف دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.