منکر شدن کارفرما از اصول قرارداد شفاهی بین کارگر را چگونه میتوانم پیگیر شوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۶ #99899332

سلام
من یک نوجوان ۱۹ ساله هستم که از ۹۸/۴/۲۷ الی ۹۸/۶/۵ در یک کارگاه تراشکاری با حقوق ماهیانه یک میلیون مشغول به کار شدم
در تاریخ ۹۸/۶/۵ من از کارفرما درخواست واریز حقوق ماهیانه ام را کردم و او گفت که در کل ۱۸ روز کار کرده ام، ( شش روز بدلیل خرابی دستگاه ها کار نکردیم ) من علت را از او پرسیدم و او گفت که جمعه ها و تعطیلات رسمی را که تعطیل بودیم هم از حقوق من کسر کرده و سه روز اول را هم آزمایشی حساب کرده که در هنگام بستن قرارداد شفاهی چنین چیزی به ما نگفته بود و بعد از کمی بحث منکر قرارداد مان که شفاهی بود شد و گفت که من گفته بودم برای ۳۰روز کاری یک میلیون میدهم ولی ابتدای کار اصلا چنین حرفی نگفته بود، همچنین در روز های اولیه آچار فرانسه کارفرمایم گم شد و الان مبلغ ۱۰۰ هزار تومان بدلیل گم شدن آن از حقوقم کسر کرده در حالی که کارگاهش دوربین دارد و من از او خواستم تا دوربین را چک کند او هم میگوید که چک کرده و در آن چیزی نیست، در کنار کارگاه او کارگاه فیلترسازی برادرش هم هست و او هم۳ تا کارگر هم سن من داشت و هنگام قرارداد شفاهی بستن آنها هم شاهد بودند، حالا هر وقت که از او حقوقم رو میخواهم منکر چیز های دیگر میشود و تهمت های جدیدی هم به من میزند و میگوید من ۴۰۰ هزار تومان بهت میدم برو شکایت کن،
اگر من شکایت کنم میتونم حقوقی که در اول با هم توافق کرده بودیم را بگیرم؟
در ضمن بیمه هم نبودم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استشهادیه تنظیم کنید . وشهود هم داشته باشید کفایت میکند

اگر شهودی باشد میتوانید به کمک آنها و تهیه استشهادیه اینکار را انجام بدهید

سلام
اول از همکاران استشهادیه بگیرید که در ان محل مشغول کار هستید و متعاقبا علیه ایشان در اداره کار اقدام به طرح دعوا نمایید