کلاهبرداری و سرقت و سو قصد رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۰ #99897169

با سلام و عرض ادب
حدود ۱ ماه پیش یکی از دوستان شخصی رو که معتمدش بود به بنده معرفی کرد که ایشان وکالت قطعی خودرو بنده و کل لوازم سفره خانه بنده رو از من گرفت و گفتا بیا کاشان تا خودرو صفر کیلومتر یا زمین ارزنده بدم بهت
وقتی که با دوستان قصد رفتن به محل ایشان رو داشتیم گفت ۹۰ تا ۱۰۰ میلیونم نقد با خودتون بیارید
بنده هم با دو نفر از دوستان که مقداری از پول ازشون قرض کرده بودم به کاشان رسیدیم و با یک خودرو پرشیا دنبال ما اومد و لوازم و مدارک و پول که داخل کیف لب تاب بود صندوق عقب ماشین گذاشتیم و به جاده میمه رفت و از آنجا داخل ی فرعی حدود ۳۰ کیلومتر رفت و به ی باغ رسیدیم ، اونجا گفت باغ اینجاست و پیاده بشیم ، وقتی پیاده شدیم گفت من آب یخ از ماشین بیارم و شما به سمت اتاق داخل باغ برید، نزدیک باغ که شدیم دیدیم که با ماشین از محل متواری شد، بنده مشکل دیابت و قلب دارم و شروع کردم تماس گرفتم رد تماس داد و پیام هم دادم و دیگه جواب نداد، اگر راهنماییم کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما. شما میبایست بابت کلاهبرداری از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه ایشان طرح دعوی کنید

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی پیگیری و اقدام نمایید.

با سلام، به جرم کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید و از جمله ادله خود را شهادت شهود قرار دهید

باسلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه و از وی شکایت نمایید .

شکواییه خود را ار از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

سلام و ارادت
میتوانید شکایت کیفری نمایید .

سلام می توانید از ایشان شکایت نمایید