آیا برای گرفتن ویزا میتوان نام همسر را از شناسنامه حذف نکرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۲۲ #99897

با سلام و خسته نباشید
من معلول هستم و چند سال پیش با خانمی ازدواج کردم و بعد طلاق توافقی گرفتیم .
مدتی پیش برای من از جانب خواهرم دعوتنامه آمد و برای اینکه من هنوز مجردم سفارت به من ویزا نداد سوالم این است آیا امکان دارد در سند ازدواج قبلیم من متاهل نشان داده شوم و در شناسنامه ام نام همان فرد نوشته شود که دوباره برای سفر اقدام کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
چگونه در شناسنامه نام همسر شما وجود دارد ولی با مهر طلاق بتوانید اینکار را انجام دهید بعد است

سلام حذف نام از شماسنامه وجود ندارد

خیر امکان اینکه در سند ازدواج شما متاهل قید شود وجود ندارد.