میتونم برای جلوگیری از فروش خونه یا به نام زدن اون از شوهرم به اقوامش سه دانگ از شش دانگ رو که وکالت نامه دارم رو توقیف کنم یا چون سند سه دانگ سه دانگ نشده نمیشه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۳ #99886345

سلام
لطفا لطفا لطفا راهنمایی!!!!!!!!!!

بنده ۶دانگ رو خودم موقع مجردی خریده بودم و فروشنامه و رسید پرداخت پول دارم ولی بعلت اینکه وام مسکن باید به اسم سرپرست خانواده میشد سند خانه به نام شوهرم که تازه ازدواج کرده بودیم زده شد.

بعدا سه دانگ رو از شوهرم وکالت بلاعزل و فروش نامه گرفتم. بین ما دعوا شد رفتم خونه پدرم. همسرم سند رو به دفترخانه نمیده که سه دانگ رو به نام بزنم. درخواست التزام به تنظیم سند دادم و بابت نفقه دادخواست دادم !!!
همسرم یه خونه روستایی داره که مدارک ثبتی نداره ولی قبض آب و برق و کد پستی داره و همونجا زندگی میکردیم و آپارتمان تو شهر که مورد دعواست از ابتدا تا الان دست مستاجر هست
الان بخاطر اینکه از فروش خونه پیشگیری کنم و همزمان التزام به تنظیم سند مشکلی برایش پیش نیاد
۲_ششدانگ رو درخواست مهریه بدم با توجه به اینکه شوهرم از نظر جسمی مقداری معلولیت داره احتمال داره کارشناسان ثبت سلیقه ای عمل کنن و مستثنیات دین بزنن؟
۳_برای ابطال سند امکان طرح دعوا هست؟ فروشنده ملک رو به بنده فروخته و پول رو از من گرفته ولی بعد تو دفترخانه به شوهرم واگذار کرده

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، در صورت داشتن یک ساختمان مشمول مستثنیات دین است و قابل توقیف نمی باشد.

در صورتیکه فقط این ملک باشد جزء مستثنیات دین است

تنها یک منزل در شان محکوم جزء مستثنیات دین تلقی می گردد و قابل توقیف نیست.

سلام اگر جز این ملک دیگری نباشد می تواند جزو مستثنیات دین باشد

باسلام
همراه با تقدیم دادخواست الزام تنظیم سندرسمی دستور موقت دایر بر عدم انتقال دهید

نمی‌توان سند را ابطال کرد لیکن میتوانید برای سه دانگ مذکور با شرایط موجود برای طرح دعوی الزام ب تنظیم سند اقدام کنید،اگر ملک مذکور از استثنائات دین تلقی گردد قابل توقیف نبوده و موضوع معلولیت نیز در آن دخالتی نخواهد داشت

مستثنیات دین بودن به این بستگی دارد که فقط یک ملک دارد یا خیر و به معلولیت ارتباطی ندارد . در خصوص سه دانگ الزام به تنظیم سند دهید و همچنین دستور موقت بابت سه دانگ همسر