هزینه کارشناس در کروکی تصادف به عهده کیست؟

پرسیده شده
۴۳ پاسخ ۱۹,۵۴۵ #99881017

سلام و خسته نباشید
من از یه خیابون اصلی رد میشدم، بعد از خیابون فرعی یه موتوری اومد جلوم و تصادف شد،راننده موتور پاش شکسته، افسر اومد گفت، به صورت برابر مقصرین، اونو گفت چون از فرعی اومده به اصلی، منو گفت چون سرعتم زیاد بوده توی تقاطع و دست انداز داشته.
حالا من به کروکی افسر اعتراض دارم، ۳۰۰ تومنم دادم برای هیات سه نفره، اگه بعدا طرف ۱۰۰% مقصر شناخته بشه، میتونم هزینه های پارکینگ و این ۳۰۰ تومن و خسارت وارده به ماشینمو بگیرم؟
ممنون میشم توضیح بدین..

مشاوره حقوقی تصادفات
۴۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
هزینه کارشناسی برعهده ی معترض میباشد
در صورت مقصر شناخته شدن هزینه ها بر عهده ی ایشان خواهد بود

سلام و درود
هزینه ها بعهده مقصر حادثه میباشد و در صورتی که هر دو مقصر باشند بصورت مساوی میباشد.

کلیه هزینه و ها وخسارات را مقصر حادثه می پردازد درصورت مقصر بودن دو طرف به نسبت درصد تقصیر پرداخته می شود .

سلام
پرداخت هزینه بدوا بر عهده خودتان است ولی در صورتی که مقصر حادثه نباشید در قالب خسارات دادرسی قابل مطالبه میباشد .

هزینه کارشناسی بر عهده متقاضیست لیکن در صورت محکومیت طرف مقابل با طرح دعوی می‌توان هزینه ها را از ایشان مطالبه کرد

با احترام
میتوانید هزینه دارسی و موارد دیگر را در دادخواست ذکر نمایید

باسلام
هزینه کروکی باکسی هست که درخواست کروکی کرده فرقی نداره طرف مقصر درخواست کروکی کرده یا طرف غیر مقصر