میشود بدون مراجعه به موسسه داوری در دادگاه شکایت کرد چون هزینه موسسه داوری خیلی زیاده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۵۶۹ #99877880

سلام بنده یک ملک را خریداری کردم و ملک تحویل داده شده ولی مالک اقدام به تنظیم سند به خاطر مشکلات شهر داری نمی کند و درون قول نامه ذکر شده دعوا بین طرفین در موسسه داوری رسیدگی شود .
. من اظهار نامه برای الزام به تنظیم سند ارسال کردم و همچینن گواهی عدم حضور در دفترخانه را هم گرفتم.
مالک به دلیل شکایت یکی از همسایه ها و همچنین ماده ۱۰۰ شهرداری نمیتونه سند را بگیره !
حکم صادره به نفع بنده هست ؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پاسخ به سوال منوط به ملاحظه دقیق بند قراداد و عبارات و نحوه پیش بینی داوری است. وانگهی هزینه های تحمیلی در دادگاهها همیشه بالاتر از داوری است.

با توجه به وجود شرط داوری ، حتما باید به داور تعیین شده برای صدور رای مراجعه کرد و دادگاه در این خصوص صلاحیت ندارد.

باسلام؛ نظر باینکه در قرارداد شما ( ذکر شده دعوا بین طرفین در موسسه داوری رسیدگی شود ) این نوع توافق و قرارداد داوری است که بین طرفین الزام اور می باشد و با این وصف شما باید مورد اختلاف خود را از طریق داوری حل و فصل نمایید و رای صادره از داوری همانند آرای دادگستری قدرت اجرایی داشته و لازم الاجراست؛ در غیر اینصورت از طریق دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به موضوع را دارد رسیدگی بعمل خواهد امد.